rakoviny je dnes ako chripky...

Mindless1

Ľudia majú slabú imunitu, nikto neotužuje, hýbať sa tiež nikomu veľmi nechce, kupujeme na základe toho, ako vyzerá obal, peniaze sú nedostatkový tovar, necháme si ich vyviezť z krajiny a potom ideme pracovať do krajín, do ktorých sme tie peniaze nechali vyviezť. Je to celé zacyklené (cirkulus vitiosus). Ľudia si myslia, že sa človek neskutočne orobí, ak si chce dopestovať vlastné zemiaky, ale tie 4 hodinky/za rok podľa mňa nepredstavujú až takú veľkú záťaž. Mali by ste si na jar tie zemáky posadiť, lebo môže prísť nejaká kríza a potom vám budú aj tie peniaze na nič:-/

Keita

Vraj diagnostika. Prd makovy. Rakoviny je dnes viac pretoze jeme bordel, natierame si ho na plet, davame ho detom. Nech sa paci, pozriet ceny v obchodoch, bio masko o 2€ viac za kg, je ozaj bio? Ktory slovak si dovoli nakupovat vsetko bio take drahe? Volia lacne, shity. Sme odpad Europy, na SK sa vozi najvacsi bordel. Vsetko sa rozkradlo a rozpredalo a teraz su ludia radi, ked si kupia od maleho farmara mlieko, syr, maslo, maso ci ovocie, alebo zeleninu. Lebo to co je v obchodoch sa potravou nazvat neda. Trapim sa s intoleranciami uz roky, preco som ich nemala odmalicka? Moj alergolog a gastro by vam to vysvetlili jednoducho. Alebo inak povedane, ked sa napijem mlieka od farmara, zazracne mi nic nie je, ked si dam toho z obchodu tak amen dolores. A tak dalej

marcela11

Dobry deň,
môjmu dedovi v 77r. diagnostikovali rakovinu prostaty a neskôr aj rakovinu hrubého čreva, absolvoval liečbu doktormi ale stav sa mu nezlepšoval. Vtedy sa dopočul o egyptskej čiernej rasci a o jej zázračných účinkoch, tak začal užívať každý deň 2PL ráno aj večer olej z egyptskej čiernej rasce celé 3 mesiace. Poviem len, že dedo má už po 80-tke a rakovina mu diagnostikovaná už nebola a olej pije do dnešného dňa. Olej z čiernej rasce pijeme cela rodina a choroby sa nám naozaj vyhýbajú, dokonca babke ťažkej diabetičke sa upravil cukor v krvi. Dúfam, že som pomohla a pripájam pár odborných článkov ak by ste si o tom chceli zistiť viac.
onlinelibrary.wiley.com
www.kitchendoctor.com
www.ncbi.nlm.nih.gov
www.szsm.sk

Tomas12345

Viac je jej aj preto ze je dnes znecitstene ovzdusie viac, aj viac nezdravej chemie v jedle ale aj vdaka lepsej diagnostike vieme o viacero prípadov.

Ano zial rakovina sa vyskytuje aj u deti , no nastastie incidencia je nizka iba jedno z 1000 detí.

0vecka

a este som zabudol na fajcenie obezitu a menej pohybu. Ale nejake somariny o Tom ako nas chcu otravit su uplne nezmysly

0vecka

vam slusne drbe. Ono dnes je rakoviny viac lebo je lepsia Diagnostika a viac sa o Tom hovori a ludia sa dozivaju viac teda ju aj skor chytia. Co sa potravin tyka tak aj tie akoze nekvalitne su kvalitnejsie ako potraviny napr z minuleho storocia. V EU sa robia velmi prisne kontroly. Napr v takej cine su limity uplne niekde inde a ani im to az tak neskodi. Nebolo to tak davno kedy napr v USA bolo olovo pomaly vo vsetkom, komunisti nas nechali po cernobyle jest hriby a podobne chutovky. Dnes je to fakt na inej urovni.