Bolest v pravom boku

Príspevok v téme: Bolest v pravom boku
Selenoria

Caute,od vcera ma trapi bolest v pravom boku pod rebrami..taka ta pichava...hlavne pri dychani ci pohybe. No sucasne aj na dotyk v tom konkretnom mieste. Rano ma bolelo cele brucho. Bolest smerujule niekde v pupku,drzi sa na lavej strane. Najprv som si myslela,ze je to z ponahlania sa klasicka bolest ako ked niekam bezim :D no trva to este stale .. uz 24hodin. Este som to nemala tak sa chcem opytat ci s tym nemate skusenost??

Selenoria

tak podľa lekárov je teplota až od 37.5 :D
mimochodom... nakoniec som šla k lekárovi... a obehala som chirurgiu, interné a poslali ma aj na neurológiu... absolvovala som usg,ekg,rontgen,odbery krvy...
a výsledok ? všetko Ok
napichali ma novalginom, no-spa a neviem čím ešte... avšak bolesť neustúpila. Na neurológii som nebola... už som mala toho dosť a bola som vyčerpaná. V lekárni som si kúpila tablety na uvolnenie svalstva... možno som si len niečo natiahla... tak uvidíme... ak nezaberú do pondelka tak zbehnem aj na tu neurologiu. Mala som pocit, že si myslia, že si vymýšľam...ale ono ma to skutočne bolí pri chôdzi a hlbšom dýchaní ... tak uvidíme

Kycera

Selenoria,
ak Tvoja obvyklá teplota je 36,2°C a Ty si namerala 37,2°C, potom TEPLOTU máš!!! Môžeš mať okrem spomínaného slepáku, zápal žlčníka,... Smer lekár!

Selenoria

Teplotu nemam.iba zvysenu na .37.2..bezne mavam 36.2 .Vzala som pred hodinou aj espumisan...mozno ma len nafuklo...aj ked som vcera dnes nejedla nic, co by mohlo toto sposobit. Tak pockam ci zaberie ak nie tak navstivim lekara

Selenoria

Nezvyknem hned bezat k lekarovi ta bolest ustupila a opat sa vratila v silnejsom intervale. Nie je to extra silna bolest. Tak nech nevyzniem u lekara smiesne.

WHlSPER

od včera? je pracovný deň, lekári ordinujú a ty si asi do 13:37 kým si založila príspevok spala...? mala si (cenzorované a upozornenie od admina) ísť k doktorovi...
tu ťa nikto cez internet vyšetriť nevie...