Časté škvrkanie v bruchu a hrdle.

Príspevok v téme: Časté škvrkanie v bruchu a hrdle.
Ivana275

Dobrý deň,

mám 16 rokov a mám problém s častým škvrkaním v bruchu. V škole to dokáže byť dosť nepriemne. Musím sa najesť každé 2 hodiny a nechápem ako niekto zvládne celý deň s jednou desiatov. Váhovo som na tom vpohode mám 178 cm a vážim okolo 64kg ale začímam mať pocit, že kvoli tomuto problému začínam priberať. Potom mám druhý problém. Nazývam to "žabka v hrdle", neviem to presne popísať ale je to akoby som si potrebovala odrgnuť ale snažím sa to zadržiavať tak sa mi v hrdle urobí veľmi divný zvuk. Tiež mi to je v škole dosť nepriemne a neviem čo s tým.

Ďakujem za odpoveď.

Kycera

Ivana,
v hrdle Ti v žiadnom prípade n e š v ŕ k a! : D Zvuky, kt. Ti telo vydáva, sú z toho, že máš v tele príliš veľa vzduchu z nesprávneho stravovania, bublinkatých nápojov, žuvačiek,... Uprav si stravovanie a ak tieto problémy budeš mať aj naďalej, potom sa vyber k lekárovi, môžeš mať problémy so štítnou žľazou,...

BJ_2

To skvrkanie mozu sposobovat parazity, hlavne ak je ho vela. Zvyknu to najma hlisty (preto sa ludovo oznacuju aj skrkavky). Nieje to vzdy len preto, ale je to jedna z moznosti. Vznika to pri premnozeni parazitov v tele (ked su ich uz desiatky na jednej kope a hemzia sa, vydava to ten zvuk). Vychadza to najcastejsie z oblasti brucha a pecene/zlcnika. Oni radi ziju v dutinach.

Aj ta hrcka by do toho zapadala, ked ich mas rozmnozenych po tele, vselikde sa mozu uvelebit a niekedy tam potom "tlaci".
Zial, v tomto ti moderna medicina nepomoze. Nedokazu odhalovat velmi dobre parazity. Lekari tvrdia ze ich nemame, ale nieje to pravda, pravda je taka, ze medicina ich dobre nedokaze odhalovat, a ich diagnostika je velmi slaba, a ludia ich mavaju rozmnozenych dost casto. Medicina potom lieci dokola len dosledky, ktore z toho vznikaju, rozne psycho-somaticke problemy, kedze pobytom parazitov sa blokuje rozvoz krvi, vycerpava imunitny system, a neustale vylucuju do tela toxiny, casom urcite vzniknu rozne ine ochorenia a problemy. Len ti hovorim, ako to je, aby si vedela kde patrat, a neber nazor lekara na parazity vazne. Maju vymyvane mozgy, ze ziadne parazity v ludoch niesu, aby boli ludia stale chori, a tiekli peniaze.