Dobrý večer, píšem tu lebo o mojej bolesti ktorú prežívam nemám komu povedať, začnem takto, S priateľom sme spolu 2a pol roka, bol ku mne milý dobrý starostlivy a všetko, noo po roku som našla jeho mail kde písal mojej naj kamoske či s ním nechce dať sex, písal jej to ked sme spolu chodili bolo to ešte na začiatku, no odpustila som mu, teraz som mu zas zbadala pokec ktorý má už rok to má akože rok pochádzal a ja som o tom ani nevedela, napriek tomu je stale prihlásený aj teraz :( ja už neviem čo robiť som na nho strašne naviazaná bol mojim prvým je o domňa 10rokov starší, mám sa s ním rozísť ?
priateľ ma podvádza
sa zobud zo sna princezná.... a čo ked bol tvoj prvý,.. čakáš snád že si v rozprávke, že navždy budete spolu..? zabudni..!
sa zobud, ked si na neho naviazaná, tak sa odviaž alebo ten motúz odstrihni a vybavené...
to sa ti nehnusí že svojho vtáka pchá inde, do ktovie akých nakazených dier a potom vopchá do teba...?
mne je z takej predstavy na grcanie...
Jednoznačne rozchod, ak máš aspoň trochu sebaúcty. Nechápem, prečo nad tým premýšľaš. Si na ňho naviazaná ? Sa spamätaj. Ako môžeš byť naviazaná na takého hajzla ? Nečakaj, že sa zmení k lepšiemu. To sa nestane. Okamžite rozchod a kopni mu pri tom do gulí.
no zjavne niesi jedina, koho ma na lane a s kym spi, je na tebe, ci mas sebauctu, alebo nie a kolko mas rokov?