Mam astmu?

Príspevok v téme: Mam astmu?
moonica

Ahojte :)

Zacala by som tym, ze od malicka som liecena alergicka ( travy, pele, roztoce, macka ) od detstva mi vraveli , ze mam nabeh na astmu. Posledne roky sa mi popri zhorseni alergii v sezone obcas zacalo tazko dychat. ( za posledne 4r som porodila 2 dcerky) Doktorka mi dala nedavno ventolin, v tehotenstve som si davala pulmicort.
Mala som chronicky zapal dutin, pred 2 tyzdnami som bola na FESS operacii. Dopadla by fajn, az nato, ze som mala komplikacie ,faryngotracheitidou to zacalo. Bolela ma cela trubica, zacal ma dusit naozaj strasny kasel. Po tyzdni trapenia a nespania celych noci ked som uz piskala chrcala, naozaj zle dychala , dostala som sa na plucne. Zmenili mi tam atb, robili rtg, spirometriu nemohli kvoli kaslu. Dali mi kodein na kasel , 3x denne 2 vstreky ventolinu, ale hlavne.. Dostala som Prednison. Uz po prvej tabletke som o 3 hodiny bola novy clovek. Zrazu som nekaslala.. skoro vobec. Dovtedy to bolo kazdych 20 sekund.. Po par dnoch ale akoby mi nestacil 20mg prednison. Nad ranom som ssa zacala budit na opatovny kasel, citila som si aj taky opuch akoby.. Ventolin pomohol.. Niekdy mam opuch v miestach ako ked deti maju laryngitidu. Inokedy ma bolia cele priedusky. Ventolin si musim davat pravidelne, bez neho mi je horsie. Nechapem co sa stalo. Co mi to spustila ta operacia? Dr na plucnom povedala, ze som krocik od astmy. No mne sa to nejak nelepsi stale zatial, uz je to dalsi tyzden a pol. Moze byt, ze mi operacia uz plne rozvynula astmu?
Dakujem velmi pekne za odpovede.

Katrina56

Čo je skvelý muž Dr Ogudu. On splnil môj sen. Chceli by ste ho kontaktovať na adrese Drogudutemple@aol.com, aby ste boli medzi toľkými ľuďmi, ktorým pomohol, ktorí chválili jeho dobrú prácu? Volám sa Katrina. Viem, že mnohí muži alebo ženy, ktorí čítajú toto svedectvo, chcú dostať svoje bývalé späť alebo hľadajú pomoc v kúzelníkoch. To je veľmi dôležité pre každého z vás. Pokúste sa kontaktovať Dr Ogudu, aby vám pomohol, pretože je skvelým kúzelníkom. Prvýkrát mi priviedol späť len 4 dni po tom, ako som ho kontaktoval. To je dôvod, prečo som tak šťastný. Nesplnil ste žiadnu kúzelnú kariéru tak, ako je, jeho e-mailom je Drogudutemple@aol.com. Obráťte sa na neho, ak potrebujete niektorú z nasledujúcich možností:
1) Ak chcete, aby váš bývalý manžel späť.
(2) ak máte vždy zlé sny.
(3) Chcete byť povýšený vo svojej kancelárii.
(4) Chcete, aby ženy / muži bežali po vás.
(5) Ak chcete mať dieťa.
(6) Chcete byť duchovne chránení.
(7) Chcete, aby váš manžel / manželka bola vaša navždy.
(8) Ak chcete, aby váš partner miloval viac.
(9) Bylinná starostlivosť
10) Pomôžte ľudí dostať z väzenia
11) Ak chcete, aby niekto vždy o vás premýšľal.
12) Kúzlo pomsty.
13) Kúzlo peňazí / lotérie.
pošlite e-mail na adresu DROGUDUTEMPLE@AOL.COM
Ďakujem neskôr

Tomas12345

Co sa astmy tyka tak aspon sprav vsetko pre to aby si tu astmu dako zlepsila. To znamena napriklad roztlaceny strucik cesnaku ma na dychanie skvele vysledky ked si das roztlaceny cesnak uplne citis jak ti to vystipe a precisti cele pluca. Takisto aj cibula je dobra. A mala by si denne stravit aspon hodinku v lese dakde na cerstvom vzduchu, idealne v lese a vyhybat sa mliecnym vyrobkom lebo tie zhorsuju astmu.