Bolesť hlavy pri cvičení

Príspevok v téme: Bolesť hlavy pri cvičení
Lolowiczka

Dobrý deň, chcem sa poradiť, lebo od včera som sa rozhodla, že začnem cvičiť a našla som si aj takú 30 dennú výzvu. Včera som mala spraviť pár cvikov a 25 drepov, všetko bolo v poho ale dnes som začala cvičiť, spravila som brušáky, dosku, dvíhanie nôh z ľahu do 90 stupňa a potom som začala robiť drepy a po nejakom 5 ma začala strašne bolieť hlava ďalej od ľavého ucha. Neviete čím to môže byť?

Idk

Dobrý deň mám také problémy že skoro vždy po tréningu alebo po zápase ma boli hlava mohli by ste mi poradiť co to môže byť alebo aspoň čo mám robiť aby ma nebolela?

Apokryft

Ide o bežný jav pri drepoch ako aj pri cv.brucha.Keď si začiatočník .Navyše ak to spojíš v jednom tréningu je to zdvojené!Navrhujem ti najskôr sa nauč správne drepovať nezakláňať hlavu ani nepredkláňať.Ja keď som začínal drepovať po poslednom drepe som si musel "kvoknúť"zostať tak pri zemi 2-min lebo som mal závrate.Hlava ma potom niekedy bolela ešte aj na druhý deň.(mávajú to aj pokročilý cvičenci) Chrbtica je dosť zaťažená,telo nieje navyknuté,nadmerný tlak do hlavy.Pri brušákoch je to podobné .tlak do hlavy plus nahromadená krv chrbtica tiež atď.Pred každým cvičením treba strečing ľahký ,nacvičiť správnu techniku _ to je základ.Časom si telo zvykne .Dovtedy necvič brucho z nohami .Pred treningom si daj Acylpirrín