Ahojte skusim to napisat v skratke :)
Takze pred asi tyzdnom som dostala vaginalnu mykozu(klasicke priznaky:palenie, svrbenie, bledy hrudkovy vytok) dala som si canesten krem a zacala som brat enzymi. Priznaky uz skoncili ale este si dam na vecer canesten cipok pre istotu. Problem je ten ze pred 2 dnami ma zacal svrbiet zadok-konecnik. V noci som sa zobudila na bolest. Od dnes ma to pri stolici velmi boli. Svrbenie uz nie je. Len pocas vyprazdnovania to neskutocne boli normalne ma obleje studeny pot chce sa mi plakat. Na papiery nie je ziadna krv, ani v stolici. Chcem sa len opytat ci to mozu byt hemoroidy alebo taketo nejake ochorenie alebo ci to moze mat nieco spolocne s tou mykozou. Po kazdej velkej potrebe si zadok sprchujem a 2x za den si zadok natieram canestenom. Dakujem za odpovede. Momentalne som mimo domova preto sa pytam. Inak by som hned skocila svojej lekarke. A este som sa chcela spytat ak by mi to nahodou nepreslo kym sa vratim domov- mam s tym problemom s konecnikom zajst svojmu obvodnemu lekarovi alebo skor gynekologovi kedze to moze byt z tej mykozy...dakujem