Zápal močových ciest

verbena

stále sa zabúda na podstatnu vec:
PARTNEROV nemáte???? s ktorými spávate...?
je to sex. prenosne ochorenie... ked sa vy preliečite a partner nie tak je jasne ze vás opätovne nakazí,.. poriadny lekár vás na tento fakt upozorní...!
(chlapi príznaky nemaju...)

a potom chodenie v holym bruchom, lebo bundy do pásu sú IN,
dalej sadáte si v tejto zime na studene lavičky, ked čakate na autobus neviete počkať stáť 5 minut, musite sedieť na studenom...!

- urologický čaj,
- brusnice, (sušené)
- brusnicový džús
- černice, tiež džús
- všetke malé bobule su zdrave, červene ale najmä čierne rybezlie

-treba vela piť aby ste bakterie vycikali von z močovej rury...

tweetie

pytala som sa kamosiek na tie bylinky, tak to nebolo oregano, ale kapucinka. Mne to vtedy pomohlo (aj ako som pisala spolu s teplom a brusnicami a rakytnikovu stavu mi odporucili vtedy na imunitu)

tweetie

Ja by som vyskusala tiez napr. asi bylinkove tinktury alebo nieco na prirodnej baze, skus vygooglit alebo sa opytaj v lekarni
(len fakt ze mna doteraz mocaky potrapili tak riadne iba v obdobi, ked som fungovala este s byvalym. Nasledne som si mocaky doliecila cez teplo, brusnice, tusim rakytnik a oregano mi vtedy niekto odporucil - skus si vygooglit ich posobenie, a plus som sa zamerala na zvysenie celkovej mojej imunity)

Jaja343

Ahoj, noooo, močové cesty sú fuška. :-) Tiež som už skúšala kadejaké procedúry, ale nakoniec som zaparkovala pri Cistibell-e. Je to síce výživový doplnok, čo môže pôsobiť pofidérne, ale tento ozaj zaberá! Aj sa dávkuje tak špeciálne, že máš zvlášť kapsule na ráno a v nich je D-manóza, a potom zvlášť žlté kapsule, v ktorých sú byliny a tie sa zase užívajú v noci. Je to také špeciálne, musíš si toto duálne dávkovanie strážiť, ale pomohlo mi to a nepríjemné štípanie je preč.

aneta11

Ahoj, odporúčam veroval. Môžeš ho kúpiť na pilulka.sk a odporúčam využiť túto stránku kuponyzdarma.sk a môžeš získať nejakú zľavu. :)

Aneta11

Ahoj, odporúčam veroval. Môžeš ho kúpiť na pilulka.sk a odporúčam využiť túto stránku -odkaz odstránený- a môžeš získať nejakú zľavu. :)

gabona1

DObrý liek je monural, je dobré mať ho po ruke a pri počiatočnom nekomplikovanom zápale močových ciest si ho dať, zaberá. Mne to poradila kamarátka. Alebo potom návšteva lekára.