zvracanie,choroba..ako upokojit zaludok?

Kycera

@ Sa bi,
tak ako si na tom? Radu ohľadom stravy od "doktora" Tomáša ani len NESKÚŠAJ a zapamätaj si jedno, počas vracania nikdy a nič NEJEDZ!!! Len dopĺňaj tekutiny! Ak sa Ti stav stabilizuje, začni pomaličky a diétne jesť.
Na jednej strane je dobré, ak hlieny dostaneš z tela von, ale toto by si mala prebrať s lekárom, lebo je dosť možné, že máš nejaký zdravotný problém, ak sa Ti to deje neustále.
A nemáš začo, hlavne je, aby si bola na tom lepšie. : )

Sa bi

Ďakujem pekne. Čo sa týka pohotovosti tak som nebola,necítim sa na to..ledva dokážem stáť no uvidíme
Vždy keď mávam nádchu a kašel tak zvyknem vracať ale takto veľa zatiaľ nie..Od napísania príspevku som zatiaľ nevracala ale bolesť v žalúdku zostáva.

Tomas12345

Co sa stravy tyka tak skus jest po kuskoch , na obed si vyclen aj tri hodiny a kazdych 15 minut si daj kusok z toho obedu az ho za 3 hodiny zjes. Podobne to rob aj s pitim pi po malych duskoch.

A co sa zvracania tyka bola si s tym uz u doktora ?

Kycera

Techniku pitia máš dobrú, malé glgy, veľké prestávky. Musíš si to sama ustrážiť, aby si nevracala a nebola dehydratovaná. Bolo by dobré, ak by Ti niekto skočil kúpiť tú colu a zobral Ťa na pohotovosť.

Sa bi

Ďakujem.Pijem baldovskú. Zajtra skúsim colu.
Ako často asi môžem piť tú vodu? Dávala som si malý glg každú pol hod ale išlo to von..
Neviem či som schopná dojst na pohotovosť

Kycera

Mala by si ísť na pohotovosť. Z minerálok sú v Tvojom prípade vhodné tieto - Fatra, Kláštorná, Baldovská,...
Krekry vynechaj, dnes už nič nejedz. Piť môžeš čaje na žalúdok a vracanie zastavuje Pepsi alebo Coca cola, pi len malé glgy.