Ahojte :)
Uz zopar rokov som vo vztahu, z ktoreho chcela najprv vycuvat polovicka, teraz by som to najradsej spravila ja.
Po niekolkych rokoch som zistila hrozne veci a uvedomila som si, ze clovek, s ktorym som zdielala niekolko rokov zivota je uplne iny, ako som ho poznala ja. Podviedol ma, popri nasom vztahu tahal iny vztah, vypisovanie s babenkami, posielanie fotiek, dohadovanie si stretiek a podobne... Niekde v okamihu, kedy som sa tie veci dozvedela sa mi zacal hnusit a odcudzovat. Byvame spolu a preto je pre mna velmi narocne kazdu noc spat pri nom, zdielat s nim spolocny priestor, rozpravat sa o niecom. Vo vnutri citim, ze to skor ci neskor konci, ved aj tak ma niekolko zadnych vratok. Napriek tomu mi dava najavo, ze to psychicky nezvladne ak ho opustim a nemam ist kde byvat, nakolko studujem a pracujem v inom meste. Nechala by som tomu volny priebeh a postupne zo vztahu odisla, prisiel mi ale do zivota clovek, pri ktoromsa citim velmi prijemne, neviem ho dostat z hlavy, hrozne si rozumieme, taha nas to k sebe, problemom je ale, ze sme obaja vo vztahoch, z ktorych je narocne vycuvat.
Zrejme ani nepotrebujem radu, len sa s tym nemam ani komu zverit, tak je toto jeden zo sposobov. Ako by ste cosi take riesili vy? Pripadne ste sa stretli s takouto situaciou?
Niekolkorocny vztah?
Mila confession.
Prosim ta, dievca, zobud sa !!!!!
Tak on mal paralelne iny vztah, podvadzal ta kade tade a ty ako take 5-rocne dievcatko mu to vsetko tolerujes ? "Narocne odist zo vztahu" WTF??? Tak by som trepla dverami a v zivote by ma uz nevidel ... Co je na tom narocne ?
A ty este veris takym debilnym reciam zeby to bez teba nezvladol ? Ale spat s inymi babami a potom s tebou zvladol v pohode. Takze SI nedaj motat hlavu....
Neviem ci financne SI na tom sama, a neviem aku situaciu mas doma - ale mala by si SI najst hocijaky podnajom tam kde studujes a rodicia / rodina nech ti pomoze to financne vykryt .
AK by to neslo, a ozaj mas napr. len 50€ mesacne ktore mozes dat na najomne - Tak by som na tvojom mieste oznamila svojmu uz ex - ze mu budem platit tych 50€ ako najomnik aby som tam mohla byvat a hned ako budem mat moznost ODCHADZAM prec. Ale vobec by som SA s Nim nebavila - a brala ho ako cudzieho cloveka.....viem ze to nie je excelentny navrh, ale ked si na financie Len sama , Vela toho nenavymyslas.
Hlavne SI nedaj motat hlavu a nebud naivnaaa !
nespavame spolu, mam voci nemu blok, nelubim ho a ja taketo veci bez lasky nedokazem. Citim sa ale byt zaviazana v tom vztahu na nejaky cas este z viacerych dovodov. internat mi nedali pre akesi divne podmienky a opat si on mozem poziadat v januari a najom sama neutiahnem.. a viem, ze z jeho strany su to psychicke natlaky, vydierania a podobne a velmi dobre vie, ze mi to tymto sposobom robi ovela horsie, lebo som bohuzial clovek, ktory najprv mysli na inych, az tak na seba... ale mam jasno, ze v tom ostat nechcem
citlivé povahy nečítať, nakolko príspevok obsahuje vulgarizmy:
ked študuješ v inom meste, tak rieš internát
a nepochopím , to akože tebe neprekáža že tr*tká s druhymi , a potom toho za**je**baného vtáka po druhej vopchá do teba...?
alebo sexujete s kondomom dufam!
a že to psychicky nezvládne..? a ty si psychicky OK???? ked a necháš vydierať....? mu povedz nech navštívy psychiatra ked má psychicke problemy...tak ako píšem mu to povedz....
a mne jeden magor lásku vyznával, na ulici si klakol predo mna a zacal revať že sa koli mne zabije,.. na mna citové vydierania neplatia, otočila som sa a odišla som....
a predstav si že ten retard žije..! je tomu už 9 rokov a pred mesiacom som ho videla po rokoch živého a zdraveho :-D