Ako sa s tým zmieriť? Ako to prekusnúť?!

Príspevok v téme: Ako sa s tým zmieriť? Ako to prekusnúť?!
vdepke

Cítim v sebe nesmiernu zlosť z toho že si vybral inú. Poznáme sa z partie. Chodievame spolu von, keď som jeho zpoznala pred cca 2 rokmi keď som sa s nimi zoznámila cez kamošku,strašne ma zaujal. Krásne oči, vtipný, dbá o seba.. proste fešák.
Najprv bol chladný, rezervovaný, držal si odstup, neskôr sme sa skamarátili, a dospelo to do takého štádia že som už mala z neho pocit a z jeho správania že mu ide o viac, že má zaujem, že sa mu páčim tak ako on mne. Prosto vtipkoval na moju osobu, nepatrné aj chcené dotyky, narážky, hlboké a dlhé pohľady, robene si akože zle, spieval si v mojej prítomnosti piesne a takými textami kde to vyzeralo že chce mi dať najavo svoju náklonnosť, hladil si vlasy v mojej prítomnosti a to je signál čo som čítala že sa muž pred ženou ktorá sa mu páči upravuje, často kričal moje meno akože rozprával sa niečo s partiou a zrazu vykríkol lebo taká Tamara (nevolám sa tak len ako príklad) by to nevedla... naročky aby upútal pozornosť?
A zrazu po pár týždňoch sa dozviem že sa dal dokopy s nejakou pizdou namyslenou, súdim podľa toho ako sa správa, krava namyslená...
Tak načo sa hral? Načo to divadielko?
A ako sa mám ja teraz s tým zmieriť? Dusím v sebe zlosť voči nemu a nenávisť voči nej. Som nasratá že by som vraždila a rozbíjala všetko. A večer plačem a mám tiež zlosť voči tým zaľúbeným stupídnym piesňam ktoré som pred tým než som si myslela že ide po mne počúvala.
Teraz nenávidim jeho aj ju. Prečo mi toto spravil? Načo sa hral?
Prečo keď sme si tak dobre rozumeli, vtipkovali, doberali sa navzájom ma len tak odkopol?
Dop*či s ním!!!!
Soráč ale nedalo mi si nezahrešiť, fakt ma nasral ale ja ho aj tak milujem... :-(

Lollka

Vsimol si ze sa mu pacis, evidentne mu to robilo dobre ked sa tak spraval ale nechcel ta, len sa zahral. Vykasli sa na neho, stretnes niekoho kto o teba bude stat

Matusisko_xD

Chalan spravil dobre, že si nevybral teba. Ty nie si psychicky vôbec v poriadku. Vraždila by si a rozbíjala všetko, preto že si vybral inú ?? Choď k psychiatričke sa dať liečiť.

Alessandra99

Ahoj vdepke.

Nepotesim ta, lebo ti napisem pravdu:
Ty si jeho chcela ale on teba niekdy nie. Cely cas sa s tebou Iba hral. A ty si mu vsetko "zrala aj s navijakom". Ano niektori chalani su taky, ze proste budy nakecavat holke hocico (+ spesl spravanie) aby si myslela, ze ma dotycny o nu zaujem. Osobne nechapeme ako sa Tak moze eniekto spravat, ale viem, ze taky muzi proste suu. On ta nikdy nechcel. Vo svojom vnutri sa zabaval na to aka SI naivna...

Hlavu hore ! Snad sa nebudes trapit pre takeho muza ako je on !!!! Nabuduce bud viac ostrazita !! :)

NaRovinu

secret-lie - Akože... robí ti dobre nadávať ľuďom do psychicky narušených ? Je to od teba trochu drzé nemyslíš ? Radšej sa zamysli nad sebou.

vdepke - Nemáš dôvod ich neznášať. Nechodili ste spolu. Prečo si sa s ním nedala do kopy skôr, keď píšeš, že si videla tie znamenia ?
Možno ťa len "podpichoval" ako kamarátku a v skutočnosti ťa nechcel. Ešte raz, si nahnevaná neoprávnene.

secret-lie

"Som nasratá že by som vraždila a rozbíjala všetko"

-a inak si akože psychicky OK?
ked ta dokáže rozhádzať taká kravina, zjavne si psychicky labilná, mala by si to riešiť, pokecať si so psychologom....

chodili ste spolu? nie!
sľuboval ti lásku? nie!

tak čo ty riešiš....? len zato že vrámci srandy niečo povedal,.. a ty si si to zle vysvetlila, to je tvoj problem...