bradavičky

dudulka

vies co...mne mama vzdy dala do octu cibulu na dva tyzdne...iba jeden lupen a potom mi prikladala,kym mi to uplne nevytiahlo cierne korene,ktore potom odpadli same...POZOR!!!!nikdy si bradavice nestrihaj...roznasaju sa krvou

RNG

Bradavice su sposobene nejakym patogenom, povacsine virusom
Preto je dobre adresovat ich antiviralnymi prostriedkami
Kedze je to trojrozmerny utvar, nie len povrchovy, treba ked aplikuju antiviralne zvonku zabezpecit ich prienik v dostatocnom mnozstve(ucinna koncentgracia)cez kozu. Transdermalne.
Najjednoduchsia by bola elektroforeza(iontoforeza) striebra cez kozu
Strieborny predmet prilozeny na bradavicu(alebo hociaky utvar sposobeny virusami ci bakteriami)zapojeny na + 4.5 voltovel baterie. minus drzany v druhej ruke-za par minut to napumpuje dost striebornych ionov do danej oblasti na znicenie patogenov-tj v tomto pripade virusov
Treba opakovat 2-3 krat denne, lebo virusy su hoci v mensich koncentraciach aj inde v tele a dostanu sa do tejto este nevyhojenej oblasti a reinfikuju.

lencok1

v sucastnosti pouzivam verrumal ale akosi to nezabera, na chvilku a potom to opat vyrastie...takze zasa musim zmenit liecbu, ale moj dermatolog povedal ze mi to da na 100%doporiadku

lencok1

ahoj smuty, ja som tu o tom zalozila uz asi dve temy...ja mam ten isty problem...mam ich na brade, dostala som ich pravdepodobne od frajera...ide o virusove ochorenie, su to tzv. ploche bradavicky...
no a pytas sa na liecbu? ja som sa uz cosi natrapila...najprv som bola na laseri, potom na zoskrabovani, ale zatial nic nepomohlo, je to uz 8 mesiacov...no dolezita je imunita, teraz budem mat testy a psychika...tieto dve veci musia byt uplne v poriadku a musis verit ze to si to vyliecis...no je to dlhe liecenie, mozno tebe sa to podari skor...ja idem opat absolvovat laser, ale s tym ze budem urcite uzivat nieco na zvysenie imuity, idem chodit aj hypnozu...lebo bolo potvrdene ze psychika u bradaviciek robi zazraky, mam uz okolo toho nasrudovane a nastudovane