Zdravím Vás.
Mám priateľku s ktorou chodíme už rok . Poznáme sa od základnej školy no dokopy sme sa dali spolu až teraz . Ona mala pred tým asi troch partnerov z toho jeden dlhodobý (4r.). Ja som vážnu známosť pred tým nemal takže nemám ani sexuálne skúsenosti keďže sex bez lásky mi nič nehovorí . Zo začiatku bolo všetko super boli sme každý deň spolu do tretej do rána vonku objímali sme sa bozkávali obchytkávali . Po čase sme robili peting teda vzrušovanie dotykmi až do štastného konca . Lenže problém je v tom že od vtedy sme ostali na rovnakej úrovni a k pohl. styku nedošlo . Stále sme ostali len pri tom petingu . Najprv som si myslel že ona bude ta iniciatorka kedže nejakú sexuálnu skúsenosť už má . A zo začiatku mi to nevadilo kedže sme sa len spoznávali. Lenže po roku už mi to príde divné proste. Nevime či je úplne odosobnená od toho predošlého vzťahu,proste už si nahováram hocičo. Proste len lahne a čaká že ju urobím . Mna potom vždy urobí rukou a tým to končí . Ja som panic takže sám mám stres z toho sexu kedže je to moje poprvé .Ona si to asi nejako neuvedomuje.Viem že prvý krok by som možno mal urobiť ja. Ale ked väčšinou aj ten peting musím začínať ja . Je mi to už proste divné . A stále sa mi prehána hlavou otázka :Prečo nemáme normálny sex po roku vťahu ? Má ma skutočne rada ? Mám ešte počkať ? Je to normálny jav ? Máte niekto podbnú skusenosť ? Ešte musím podotknúť že ju ľubim len ta sexualna stránka je problém .Možno to len preháňam.Neviem. Vďaka všetkým za rady