Ahojte, prosim vas viete mi poradit ako nemat stale studene ruky a nohy? Taktiez mi je vsade zima a ostatnym ludom teplo a normalne, no ja mrznem :( aj ked sa zababusim, dam caj vsetko, nic nepomaha a som jak mrtvola. Ked pridem uz do naozaj tepleho prostredia, trva to asi dve hodiny kym sa zahrejem. :(
Stale studene ruky a nohy
mne pomohlo otužovanie. Stačí chladná sprcha ráno, nemusí byť ľadová a zohreje ťa to nabetón.
problém je v špatnom nastavení energii v tele.Chyba môže byť v málo energetickej strave,nevytvára dosť tepla,alebo špatne pracujúce vnútorné orgány,vytvárajú veľa jin (chlad) ,teda telo má málo jangu(tepla).Dobre liečiteľné akupunktúrou!!!!
ja mám to isté :D zo mňa sa už smeju... u lekára som s tým nebola...veď čo mu mám povedať? že som zmrzlinaa ?? a ako náhle sa začínam zohrievať zaspávam :D asi patrím niekam na sever aj ked tam by som asi neprežila
no ja mam taký istý problém.....aj na štítnej ako tu už niekto písal som bola a všade možne a nič mi nezistili :(
Smer lekár, nakoľko sa môže jednať o vážnejšie zdravotné ťažkosti - poruchy štítnej žľazy, cievne problémy,...
Budeš potrebovať aj vyšetrenie u imunológa.
Napíšte na sav@atlas.sk pomôžem Vám