Dokážem zabudnúť, prestať na ňu myslieť?

Príspevok v téme: Dokážem zabudnúť, prestať na ňu myslieť?
Denis200

Ahojte. Mám problém, a potreboval by som pomôcť. Poznal som jednu babu, nepoznal som ju tak, že by som sa s ňou každý deň rozprával, proste sme sa pozdravili, a tam to skončilo. Nevedel som koľko má rokov, myslel som si že má o dosť viac rokov než ja, aspoň na mňa tak pôsobila. Bola naozaj pekná, ale bolo mi extrémne trápne prihovoriť sa k nej, pretože ja si o sebe myslím že niesom žiadna sláva. Taký pocit má asi viac chlapou. Ale raz sme mali tanečný kurz, a ja som tam tú babu videl. Keďže to máme zo školy, musela mať toľko rokov ako ja, alebo o jeden menej. A už to začalo, nechápal som, zároveň som bol trošku sklamaný, a zároveň štastný. Prečo sklamaný? Pretože som stále nenašiel odvahu porozprávať sa s ňou. Ale nejak som to neriešil, nebolo to v takom štádiu že som sa do nej neuveriteľne zamiloval. Aj keď mi bola sympatická. V jeden deň, všetko to na mňa doľahlo, a začínal som naozaj rozmýšlať že jej aspoň niečo napíšem. Je to baba ktorá sa baví s inými chlapcami než som asi ja, ale i tak skúsil som to. Napísal som jej, no ale moja zbabelosť sa vtedy ukázala. Napísal som jej, bol som nervózny čo mi na to odpíše. Išiel som na menšiu cyklotúru, aby som si trošku vyvetral hlavu, a priviedol sa na iné myšlienky. A nepodarilo sa mi to, keďže som myslel iba na ňu celý čas. Prišiel som domov s nádejou že mi odpísala na moju správu pozitívne. Žiadnu odpoveď som tam nenašiel. Začal som premýšlať nad tým, ako sa ku mne potom budú správať moji spolužiaci, keďže skoro všetci tú babu dobre poznajú, bol by som asi trošku na smiech, ale to bolo posledné na čo som myslel, keď že som sa do nej zamiloval. Po dvoch hodinách v strachu som jej napísal, že mi moji kamaráti zobrali mobil, a písali babám hlúposti. V tom okamihu, som sa možno cítil o niečo menej v nervozite, ale zároveň som bol sklamaný. Hneď v tom okamihu mi napísala že v pohode. Takže som presne vedel, že aj tú moju prvú správu videla, len nechcela na to odpísať. Neviem či jej to bolo trápne, tak isto ako mne. Možno že bola sklamaná rovnako ako ja, keď som jej napísal toto. Potom som to už nejak neriešil, až na to, že som prišiel na to aká tá baba je, vypisuje si s každým chalanom, ako keby bol jej frajer a podobne. Chcem na ňu prestaň myslieť, ale zakaždým buď keď idem do fitka, alebo niečo robím, a nezamýšlam sa nad inými vecmi, mám ju v hlave, snívajú sa mi s ňou sny, a podobne. Nehovorím že nie som rád, ale sklamanie príde ráno, že to bol sen. Chcem na ňu konečne prestať myslieť, a privrátiť myšlienky na niečo iné, čo mi bude trošku viac užitočné, a nie trýzniť sám seba. Ďakujem všetkým za rady, snáď sa nájde niekto kto mi pomôže.

Tomas12345

No ocividne na nu prestanes mysliet vtedy ak si najdes nejaku inu frajerku. Alebo sa venuj dakemu konícku rob daku cinnost a ta mozno ti vyplavi myslienky na nu aspon z casti.

Matusisko_xD

Nehchápem ako niekto môže myslieť na osobu, len preto, že sa mu páči a nevie o nej skoro vôbec nič. Takto to chodí asi u pubertiakov ale u dospelých ľudí určite nie. Ja môžem v dnešnej stretnúť za deň veľa pekných báb alebo s nimi byť každý deň v jednej budove, ale ani ma nenapadne pomyslieť, že by som ju chcel mať za priateľku alebo by som na ňu myslel celý deň non stop. Načo je to dobré ??? Keby si tú babu spoznal a boli by ste viackrát von, kde by si sa o nej dozvedel niečo viacej ako napríklad čo rada robí, kam rada chodí a ako trávi vôbec víkendy, tak je možné, že by si ju nevedel dostať z hlavy, preto že by si zistil, že robí rada veci ktoré ty a to by ťa ku nej priťahovalo. Samozrejme chcelo by to čas, aby si k niečomu takému dospel. Ty ju nevieš dostať z hlavy už len preto, že sa ti páči a sotva si s ňou prehovoril. Kašli na ňu a venuj sa veciam, ktoré máš rád. Alebo ak sa ti tak veľmi páči, tak ju pozvi von a niečo si o nej zisti.

secret-lie

to trápne písanie jej a ešte trápnejšie ospravedlnenie svojej debiliny že "kamarati zobrali mobil...atd..." svedčí o tvojej primitivnosti, nevyspelosti...

prestaň na nu myslieť? bez problemov,.. človek je sám pánom! svojich myšlienok, pokial ovšem nemáš schyzu..

Ivo29

však si zamasturbuj, vyprázdniš vaky, uvolníš napätie a nebudeš na ňu toľko myslieť po masturbácií,
len stále musíš niečo iným zaplniť svoju myseľ, športom, upratovaním, učením, varením, pobehaj vonku po obchodoch si niečo kúp pre seba, prosto aby si stále niečo svoju myseľ zaplnil a mal nad čím premýšľať iným ako nad ňou.
Ak chceš na ňu uplne zabudnúť tak nechoď tam kde vieš že bude aj ona, vyhýbaj sa jej ale ak chceš niečo posúnuť ďalej tak si konečne nájdi dôvod prečo ju osloviť a začať konverzovať a zoznámiť sa s ňou bližšie.
Len ty sám musíš vedieť čo vlastne chceš, či zabudnúť navždy alebo posúnuť to niekam...

Confession

Vies, pokial mas niekoho neustale v hlave, asi tam ma byt.cim viac sa budes nutit na to, nemysliet na nu, tym viac na nu budes mysliet..nakoniec to ale pride prirodzene, ze si na nu zrazu nespomenies az tak casto, pripadne stretnes inu osobu, ktora ti myslienky zamestna... Vela stastia :)