aka musi byt aby sa vam pacila? prosim nech do tejto temy prispievaju len muzi :) dikes
muzi aka je to podla vas pekna zena?
Z peknej misy sa nenaješ, hovorí porekadlo.
Nestačí aby bola pohľadná, ale aj jej rozumová a duchovná hodnota by mala byť na úrovni aspoň partnera.
A predovšetkým by mala byť Ženou.
Je ich veľmi málo a len sprostý na ňu natrafí.
Všetky, ale úplne všetky ženy sú pekné - opovážil by sa niekto povedať, že nie!
Hm i.imgur.com
Ano je pravda,ze je to zalezitost vkusu.
Ale ako muz starsej generacie ti odpoviem,preco maju neraz pekny,ci vyzrety muzi za partnerky nie moc krasne zeny.
S touto otazkou som sa stretol v zivote velakrat. Kde sexi kocky nechapali ako je mozne.
Pisem uz za vyzretych muzov nie pubertiakov.
Vyzrety muz, ma v zivote ciele. Taky muzi ak sa rozhodnu najs si partnerku,zenu,matku spolocnych deti,sa snazia,aby mali co ponuknut.
Vedia,ze nieco dosiahli a nepotrebuju sa uz vystatovat,ci predvadzat.
Takyto chlapi vedia,ze chlapa robia skutky,nie prehnane reci.
Na zene si skor ako vyzor vsimaju jej vlastnosti. Skumaju svoj dlchsie.
Muzi su v genoch lovci,a svoju ,,korist,, dlchsie pozoruju.
Vedia,ze pekny obal,nezaruci chutny tovar.
Cize najviac ich zaujme prirodzena zena, nevymachlena,ale taka ta naturalna. Ak si uz taku zenu vyhliadli zistuju co maju spolocne. Cital som ze buducich partnerov spajaju spolocne konicky, alebo v com sa vedia doplnat.
Ci ma rada deti,ci tuzi po detoch,po rodine,ci je rodinny tip.
Radsej maju tip takej tej tichej sivej mysky taky neobruseny diamat.
Moja rada je.
Ostan prirodzena,sama sebou, nehraj sa na nikoho,ani nikomu sa nechci podobat.
Krasa vychadza s vnutra,so srdca,s duse.
Na to sa nedá odpovedať, pretože je to vec osobného vkusu
Som zena, mozem aj ja?? :D Selena Gomez! :D
neviem ci sa stotozni so mnou niekto, ale mne sa najviac pacia typy takych tych "paniciek". Nemyslim nejake hnusne stare zeny, ale zeny vo veku od 20 do 40 rokov ktore sa o seba nadpriemerne staraju. Nie je nic lepsie ako mat sex s takouto zenou to vam garantujem
Pekna zena sa podoba na Barbie.
Ja si osobne myslím že pojem "pekná" žena, je subjetnívny pohľad, pretože každému sa páči niečo iné, ale pokiaľ niekoho naozaj muž miluje, robí pre ňu všetko. Ja si predstavujem pre seba ideálnu babu, ako kľudnú babu. Ktorá sa snaží správať normálne, nevyťahuje sa na Instagrame hlúposťami a podobne. Ja si myslím, že najkrajšie, a najlepšie ženy sú z chudobnejších rodín. Ja poznám jednu babu, ktorá pochádza z 5 detí, takže žiadná sláva. Na frajerku mám čas, pretože študujem, takže to neriešim. Je to baba, ktorá sa vie správať, má niečo v hlave. Nesnaží sa niečo si dokázať, ale žiť svoj život. A myslím si že za všetko je rada. A to že jej dáte vy lásku, myslím si že štastnejšieho človeka potom neuvidíte. Takže pekná žena je veľmi subjektívny pohľad. Niekto hľadá vnútornú, a niekto vonkajšiu.