Závraty

Príspevok v téme: Závraty
Mirex

Caute, mávam časté závraty už od leta sa mi stále krúti hlava, zvykne ma všetko bolieť úplne unavený som, ťažko sa mi dýcha, a buší mi srdce a mávam pocit na odpadnutie. Obehal som veľa doktorov.. a všade povedali že všetko je oK.. len mi zistili že mávam zvýšený tlak aj tep.. doktorka mi poradila že mám si kúpiť magnerot a mám to brat .. niekedy mi zvykne byt dobre a niekedy mi je tak že cely týždeň mi je tak blbo.. nevladzem nikam chodiť ani nič .. chcel by som sa vás spýtať či s tým nemáte niekto nejaké osobne skúsenosti a neviete poradiť ako ďalej pretože ja už nevladzem.. koľkokrát da idem prejsť a nevladzem prejsť pešo pár krokov a to mám len 18 rokov .. ďakujem Vám za rady .

Tomas12345

Vraty ona by mal ist hlavne k nejakemu klasickemu doktorovi a nie doktorovi ktory je alternativec lebo u alternativnych doktorov je aj vela podvodnikov a nevzdelanych.

Navyse alternativec ti nezisti diagnozu, to zisti len klasicky doktor ktory ti zoberie krv a z toho vyvodi vysledky , popripade spravi ine vysetrenia.

Vraty

Neviem či je správne skúšať všeličo bez dozoru lekára. Ved to môže byť aj začiatok nejakej vážnej choroby ktorá sa zatial celkom neprejavila. Na tvojom mieste by som išla na vyšetrenie k doktorke Lube Albertovej. Ona je psychologička aj lieči alternatívne čiže jedno s druhým. Ak by to bola panická porucha tak to zistí a ak niečo iné telesné tak to tiež zistí. A hned ti dá aj potrebnú liečbu.

Petronella40

Mozu to byt kludne zaciatky panickej poruchy..vtedy sa vecsinou pri krvnych testoch ani ostatnych vysetreniach nic neukaze, nakolko je to problem psychycky..vela ludi tym trpi, aj ja som si myslela ze tym trpim, ale dalo sa to do normalu ked som zacala doplnovat magnezium+B6 ...skus aj ty a hlavne treba byt v pohode psychycky...ked sa ti to nenapravi po dlhsom uzivani tak to moze byt este jedna vec, a to krcna chrbtica- zajdi si k fyzioterapeutovi, ten sa pozrie ako si na tom a aspon budes vediet..a moze to byt aj z toho nizkeho tlaku ked je teraz takto ako je..raz take pocasie a na druhy den uplne ine...

Tomas12345

Tak ono krutenie hlavy moze byt z nizkeho tlaku ale ked ty hovoris ze si mal namerany vysoky tlak tak neviem . Mozno mas naozaj ten tlak nizky a vyssi si ho mal namerany len v tej chvili lebo si bol v strese.

Isiel by som aj na magneticku rezonanciu mozgu lebo tie zavrate mozu byt spojene s cinostou mozgu.

Taktiez spravit zakladne krvne vysetrenia vratane biochemie zobrat sodik , draslik lebo mozno mas nerovnovahu v biochemickych latkach a preto mas aj ten pulz zrychleny mozes mat nedostatok sodika alebo draslika.

To ze mas vyssi pulz kolko vlastne mas ten pulz ?

Samozrejme ak mas vyssi srdcovy pulz potom necudo ze nevladzes, pulz ma byt nizky len vtedy sa clovek citi dobre a vladze .Otazne je co ti vyvolava ten rychlejsi pulz lebo normalne to nie je a pochybujem ze to je zo psychiky ak to mas tak cely den a nie len urcitu chvilku.

To ze nevlasdzes prejst ani par metrov je takmer urcite kvoli srdcu , lebo srdce je hlavny tahun a ked su s nim problemy tak clovek nevladze robit nic. Je ale otazne co ti vyvolava tie problemy so srdcom. Zopar moznosti som hore uz naznacil

Napis mi na tomas55555@centrum.cz a podrobnejsie mi popis tvoje problemy a napis aj na akych vysetreniach si bol a ake si mal vysledky . Mimochodom momentalne uz mesiace mam tiez podobne problemy ako ty nevladzem prejst dlhsiu vzdialenost a vkuse zrychleny pulz do toho navaly tepla cele telo mi horí hlavne brucho , kyselost v ustach atd....