Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Biele fľaky v ustach

Príspevok v téme: Biele fľaky v ustach
Martin Bihari

Zdravím vás, chcem sa vás spýtať v ustach na lícach z vnútra sa mi vytvorila nejaká gulička s ktorou dokážem hýbať jazykom mám to aj na jednej a druhej stane hore jak je stolica. Neviem čo to môže byt nám to už asi 2-3 mesiace tak som to prestal chvíľu sledovať lebo som si do toho stále babral, no potom sa mi vnútri v ustach vytvorili na pravej aj ľavej strane sliznice biele škvrny alebo neviem ako to nazvať. Chcem sa vás spýtať či mi neviete poradiť aspoň naznačiť že čo to môže byt, nemám čas ísť ani lekárke pretože stále pracujem a bojím sa že mám nejakú chorobu alebo niečo .. som silný fajčiar, pijem príležitostne, zuby si umývam málokedy niekedy len vypláchnem pastou.. ďakujem za odpovede

medikamentus

Gulicka... to by mohlo byt nejake hnisave lozisko. Biele flaky s tym asi budu suvisiet.
Nikto iny ako dentista ti s tym
nepomoze. Chapem, ze sa bojis, ale najskor sa na to neumiera, tak chod si to nechat
vysetrit. Popros niekoho blizkeho, nech s tebou ide a obvodak ti moze dat jednorazovo
nejaky liek na upokojenie pred vysetrenim.
Hlavne to vyries co najskor.

martin bihary

aj by som sem dal fotku ale hodinu to nahrava, no ved ja som aj bol asi pred mesiacom najprv som mal len tu gulicku a povedala mi ze si to mam vyplachovat ustnou vodou