Aký je váš denný program? Nech naberiem inšpiráciu čo tak cez deň robíte?
Denný program
načo tu poniektorí rýpete do ludí, ktorí sa ozvú?
alebo si kup detektor kovu a hybaj hladat poklad ako chodim aj ja :) nasiel som uz napr aj strieborny prsten :) www.lovecpokladu.cz
zacni hrat Online hry...League of legends,World of Warcraft,Paladins,Owerwatch,playerunknown's battlegrounds,Counter strike Global Offensive a atd :):D
ja "sa zobudím" (obycajne rano...) a potom sa uz len cely den smejem :D
Ja vstávam okolo 10-tej idem zo psom von pridem domov zbalím úbor idem do fitka.Po fitku idem do solárka a na obed.Solárko dávam 2x za týždeň.Poobede idem kamoške na kávu ( do jednej firmy)Poobede mám väčšinou 1-2 sedenia z klientmi ,prídem domov je aj 20 .00hod.Vyvenčím psa do noci pracujem z domu.Idem spať už je ďalší deň čiže 1-3 hod nad ránom.Samozrejme vstávam skoro pred obedom vyvenčím psa idem si zabehať alebo plávam asi necelú hodku .Do mesta na obed potom masáž alebo sauna niekedy vynechám ak mám naplánované sedenia z klientmi .Piatky a nedele nerobím nič sobota sa upratuje celý byt nákup na celý týždeň plánujem co treba atď.nedeľa reset.
Co tak zajst do roboty?
Ak studujes tak si najdi nejaku brigadu vo volnom case.
Alebo sportuj popripade chod so znamimi von, niekde sa prejst..
Celkom nerozumiem ze nemas co robit, to sa aj v dnesnom svete da? Ved je tolko moznosti...
prosím píšte
to ma nikdy nebavilo o to nikdy nezakopnem!