Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nerozumiem mu

Príspevok v téme: nerozumiem mu
nerozumiem

ja už tomu môjmu chlapovi nerozumiem...neviem čo má v hlave, čo cíti, čo chce..
raz mi vylieva srdce ako ma miluje, ako chce byť so mnou, plánuje budúcnosť, muchlí sa so mnou a potom BOOM
nemá mi čo povedať, napísať, nevie sa ozvať no proste nič..
raz sa so mnou vie aj maznať, vieme sa smiať a inokedy len ticho sedí a necekne ani slovo ani sa na mňa nepozrie..
ako čo si mám o tom myslieť?
horšie ako žena !
a ja teraz v zúfalstve čakám, kedy z neho vypadne, že sa radšej rozíďme... keď ešte pred týždňom chcel spoločnú budúcnosť a dnes ho nespoznávam..Takto to ide stále..
Neviem či je taký náladový alebo nevie či chce/nechce vzťah
čo mám robiť? je mi z neho do plaču

pavel yy

A áno, aj známi vo vzťahu funguju rovnako. Ak povedia za deň 50 slov, to je veľa. Iné je to napr. keď sa rozprávajú dvaja, poprípade viacerí muži. To sa rozkecajú trochu viac, samozrejme, klebety ako u ženských tam nehrozia. Muži sa bavia o zmysluplných, často až filozofických témac, u žien je niečo také nemožné (len sú ovladané emóciami, na všetko sa naserú, smejú sa ako zmyslov zbavené, zaujímajú ich len obligátne témy ako móda, šminky, ...atď), preto si takmer s vami nemáme čo povedať.

pavel yy

NaRovinu, ale týka. Týka... Moja matka, aj keď ma dávno po 90-tke, "rapotá" viac ako keby som mal pri sebe tri partnerky naraz. Ona raz začne mleť a ústa sa jej nezatvoria aj hodiny.

nerozumiem

veď práve... ja už neviem čo pri ňom mám...keby sa aspoň vysvetlil...zlatko dnes som unavený, nechce sa mi rozprávať..atď a nie ignoruje všetko..a až máme byť spolu ... dva krát za týždeň a on mi teraz povie že on nevie či vôbec budeme... tak už úplne neviem čo si myslieť...ked doteraz to bolo tak že vždy chcel, chýbala som mu atd...

Lollka

Nerozumiem mu ani ja ale muzi sa takto nespravaju bezne. Ja by som taky vztah nechcela. Nemas pri nom ziaden pocit istoty.

nerozumiem

a to ako aj vy vo vzťahu fungujete tak, že sa za celý deň neviete baviť 15 minút? takto to vyzerá vždy keď si na seba nájdeme konečne čas ...

LAXMI

Boze tak sa s nim nebav, ked je ako teliatko. Nechce hovorit, tak bud ticho aj ty. Ludia niekedy potrebuju aj ticho, hlavne chlapov z rapotaciek casto boli hlava. Oni su dost citlivucki, ked zafuka vetrik, tak sa oduju a to ani menzes nemaju.

pavel yy

Mala by si si uvedomiť, že muži zväčša nemajú potrebu "vylievať svoje srdce" iným a kecať a kecať od rána do večera. My sme skôr intelektuálne založení a nejaké citý sú pre nás nepodstatné. Píšem zväčša...

NaRovinu

Veď sa ho spýtaj na rovinu. ,,Chceš so mnou byť alebo nie ?"
Vôbec to nie je ťažké. Myslím, že by úprimný rozhovor nezaškodil.