Preco muzi musia tuzit po zenach a naopak? Preco tie pohlavia sa navzajom musia pritahovat? Nechapem tomu. Preco sa musia ludia podriadovat pudom prirody a tuzit jeden po druhom? Este pochopim ze zena ide po muzovi lebo su to citlivky a chcu decka ale preco nieco take ako muzi ktori maju byt silni a tvrdi podlahnu zenam a zcitliveju?
Preco tu muzi zakladaju temy ako nejake posrate zenske ze Milujem ju ale nedokazem jej to povedat, Nechala ma, Mam ju rad ale je daleko.... a bla bla bla....
Preco muzi tuzia po zenach a spravaju sa pritom tak precitlivene ze sa v nich straca vsetka tvrda muzskost a spravaju sa ako hovna ze kupuju zenskej kvety, platia veceru, vozia ju autom, robia prekvapenia, prosto niesu ako normalni zdravi muzi ale stracaju sa kdesi v zenskom svete.
Preco vobec muzi vyhladavaju zeny? Okrem toho ze potrebuju vyprazdnit vtakoch svojich ale ze sa nechaju opantat a spravaju sa ako hovna zalaskovane????
Buzerantov a lesbicky ci bisexualov/ky nechavam bokom hej, bavime sa o normalnom vztahu zena-muz
Ja len ze mi je smiesne ako sa mnohi muzi ktorych poznam a boli to tvrdasi zrazu dali dokopy so zenskou a kde ich tvrdost zmakla a zrazu chcu deti, a torty pecu, a chodia psikoch vencit.... smiesne a trapne...
Prečo je to tak?
Kto nema vobec ziadne city ma disocialnu poruchu osobnosti tzn. je psychopat
Super tema, "torty pecu" joj, ale ste ma rozosmiali...
Na toto by Mali odpovedat muzi :)