Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo je to tak?

Príspevok v téme: Prečo je to tak?
nechapkoasi

Preco muzi musia tuzit po zenach a naopak? Preco tie pohlavia sa navzajom musia pritahovat? Nechapem tomu. Preco sa musia ludia podriadovat pudom prirody a tuzit jeden po druhom? Este pochopim ze zena ide po muzovi lebo su to citlivky a chcu decka ale preco nieco take ako muzi ktori maju byt silni a tvrdi podlahnu zenam a zcitliveju?
Preco tu muzi zakladaju temy ako nejake posrate zenske ze Milujem ju ale nedokazem jej to povedat, Nechala ma, Mam ju rad ale je daleko.... a bla bla bla....
Preco muzi tuzia po zenach a spravaju sa pritom tak precitlivene ze sa v nich straca vsetka tvrda muzskost a spravaju sa ako hovna ze kupuju zenskej kvety, platia veceru, vozia ju autom, robia prekvapenia, prosto niesu ako normalni zdravi muzi ale stracaju sa kdesi v zenskom svete.
Preco vobec muzi vyhladavaju zeny? Okrem toho ze potrebuju vyprazdnit vtakoch svojich ale ze sa nechaju opantat a spravaju sa ako hovna zalaskovane????
Buzerantov a lesbicky ci bisexualov/ky nechavam bokom hej, bavime sa o normalnom vztahu zena-muz
Ja len ze mi je smiesne ako sa mnohi muzi ktorych poznam a boli to tvrdasi zrazu dali dokopy so zenskou a kde ich tvrdost zmakla a zrazu chcu deti, a torty pecu, a chodia psikoch vencit.... smiesne a trapne...