Menštruačné bolesti

Pomocnickaz

Lucia1122: HORUCI KUPEL V ZIADNOM PRIPADE to bolesti este zosilni!!!!

Kratka, tepla sprcha na podbrusko staci..

Pomocnickaz

Popis viac tie bolesti, zavisi od intenzity bolesti, takto ti poradit nikto nevie... ak mas bolest slabsiu - to znamena ze sa dokazes hybat a normalne fungovat tak ti staci nejaka tabletka proti bolesti, ktora ti bude vyhovovat a zaberat. Takisto odporucam Panadol femina(super vec).

ak mas bolesti silne tzn. ze lezis v posteli a cely den sa nevies ani pohnut, tak to poznam ja mam tieto bolesti a ja som vzdy doma ten den lebo by som nevedela nic spravit. Moja zachrana je teplo na podbrusko(ohrievac,flasa s teplou vodou, termofor..), samozrejme tabletky na bolest (u mna aj 3 za den) a pitie vhodnych cajov(zensky, alchemilka....je ich vela treba si len zistit). A este to nejak zvladnut a vela spat. Dufam ze som pomohla a ze si sa nasla ze do ktorej kategorie spadas :)

Lucia1122

Ahoj, poznám tento pocit, kamarátky mi dala raz tabletku panadol femina a odvtedy naň nedokážem dopustiť. Nikdy mi nesmie chýbať v kabelke.. môžes si ho objednať na pilulka.sk a ak využiješ túto stránku kuponyzdarma.sk môžeš získať nejakú zľavu. Prípadne ak si doma, namočiť uterák do horúcej vody a dať si ho na podbruško..prípadne horúci kúpeľ.. :)