Bolesti v oblasti brucha-podbruška vyžarujúce do krížovej oblasti

Príspevok v téme: Bolesti v oblasti brucha-podbruška vyžarujúce do krížovej oblasti
ubolena123456

Dobrý deň, toto je zúfalý výkrik do tmy.
Už štyri roky ma trápia neskutočné bolesti na spodku brucha/v podbrušku, ktoré vyžarujú najmä do krížovej oblasti. Je jedno, čo jem, je jedno, v akej fáze cyklu som, tieto bolesti mi prichádzajú náhodne, trvajú 1-3 dni, potom na pár dní zmiznú a zase sú späť. Dávam si silné analgetiká a aj s nimi čakám 3 dni skrčená na posteli, kým tá bolesť pominie. Minulý týždeň vyžarovali z pravej dolnej oblasti, až som si myslela, že to je slepák, ale nebol. Dnes mi výchadzajú z ľavej, ale nie vždy cítim nejakú stranu tela viac.
Bola som na sone brucha, u gynekológa, nikde mi nič nenašli.
Na gastro sa ešte len chystám, ale nemám žiadne sprievodné symptómy, stolicu mám pravidelnú a celkovo mám trávenie v poriadku.

Nemá niekto podobnú skúsenosť alebo aspoň nápad, čo by mohlo tieto moje bolesti spôsobovať? Za akúkoľvek radu vrúcne ďakujem

EmkaEm

Nezdá sa mi, že by bolesti v bruchu-podbrušku boli spôsobené ortopedickou príčinou. Skôr ako vraví Kyčera to môže byť dokonca žlčník, obličky možno, ale kto by to povedal, práve pečeň... Niečo nemusí byť v poriadku s trávením, aj keď sa zdá, že trávenie je v poriadku.

Lari

Áno, súhlasím s názorom, že bolesť v podbrušku súvisí s driekovou chrbticou a vysunutými platničkami. Aj ja trpím touto bolesťou, nemôžem dlho sedieť ani stáť. Absolvovala som gynekologické vyšetrenie aj sono brucha, výsledky boli v poriadku.

Tomas12345

Pod na magneticku celeho tela a skus vynechat lepok teda vsetky mucne jedla a jedla zo psenice, pocul som ze lepok mnohym ludom sposobuje bolesti brucha a po jeho vynechani prisla velka ulava

Han_ka987654

Nemáš náhodou problémy s vysunutými platničkami v driekovej oblasti? Ja som bola takto vyše roka, chodila som z gynekológie na gastro, z gastroenterológie na chirurgiu a potom späť a všade som vravela, že už predtým som mala problémy s vysunutými stavcami a mala som blokovanú driekovú chrbticu a pozerali na mňa ako na UFO a nakoniec mi to potvrdil ortopéd, že problém je práve tam. Nato som čakala vyše roka.
Mňa to ale bolelo viac v sede, max. pri chôdzi, v ľahu vôbec nie.