Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia?

Príspevok v téme: Depresia?
ibatak

Ahojte. Chcem sa opytat. Liecim sa u psychiatra zo zavislosti a brala som aj antidepresiva venlafaxin, lenze som ich vysadila, lebo mai priserne neziaduce ucinky. Momentalne neuzivam ziadne AD ale v poslednej dobe som dost schudla momentalne mam podvahu co somm mala naposledy pred 10rokmi ked som bola zavisla...Teraz posledne styri dni som strasne unavena, hlava ma boli, citim sa prazdna, paranoidna voci blizkym, zle spim, mam nocne mory, rano som unavena nevyspata, cez den malatna,vsetko mi je tazke. Vlasy mam v hroznom stave padaju, su suche bez lesku, bolia ma bedrove kosti pri chodzi, nechty mam tenke ohybne slabe....mozu to byt priznaky nejakej choroby? alebo je to depresia? Je mi tak zvlastne, citim sa ako storocna baba.Tolko veci by som chcela robit ale nemam ziadnu energiu tak len snivam o tom ked mi bude lepsie. Na lieky ani nemam pomyslenia, lebo vsetko co mi troska zvysi tlak, mi spravi zle vecer, spankove apnoe, uzkosti...Zase utlmovak nejaky to uz by som ozaj prespala dni...Uz nechcem pytat lieky od psychiatra na to neviem co mam so sebou robit. Ci to je tou jesenou? Je niekomu teraz tak ako mne?

Tomas12345

Liecis sa zo zavislosti benzodiazepinov ? Presiel som si tým a vedel by som ti v tomto poradit , takisto aj ked mas problemy s depresiou , poznam skvele rady ako ju porazit :)