Mačka a internát, čo vy na to?

Príspevok v téme: Mačka a internát, čo vy na to?
Catttt

Dobrý deň, o rok idem na intrák, na jednoizbový cíže tam budem sama. Dalo by sa tam vziať si aj moju mačku, mačací záchod a tak ďalej, pýtam sa hlavne z pohladu tej macky. Ci by jej nevadilo ze nema vybeh, alebo akoby zvladala keby som v skole. Je to skola kde by som aj tak bola castejsie s nou na intráku ako tam. A na vikendy ju brávala domov kde by uz mala svoj vybeh a tak. Čo vy na to ?

Biela Kobra

Ja by som mačku na intrák nebrávala. Mačke je lepšie doma. Základná pravda chovateľov je: Ak chceš urobiť radosť psovi, zober ho so sebou. Ak chceš urobiť radosť mačke, nechaj ju doma.
Ak by ti to aj dovolili, o čom pochyujem, byť na intráku je pre mačku nebezpečné. Mačky sú zvedavé, rady kade tade lozia a objavujú nové miesta. V jednej izbe celý týždeň nevydrží, využije chvíľku nepozornosti, ujde a nebude sa vedieť vrátiť späť a dačo sa jej stane. Týždeň bez mačky vydržíš a cez víkend jej to vynahradíš. Nechaj ju doma.

WHISPER

treba sa opýtať v prvom rade na tom internáte či je to dovolené...
ak áno a na izbe budeš sama tak by nemal byť problem,
a čo tu dávaš otázky akože "z pohladu mačky?" WTF?
tak svoju mačku by si si mala ty poznať, že ake ma navyky..atd...

Catttt

Je tu este moznost naucit ju na voditko a chodievat s nou kazdy vecer sa prejst. Aj maleho psa neviem ci to neni west terier tu majú

Nikol412

Ahoj, neviem ako tvoj intrák,
ale na väčšine intrákov sú zvieratá striktne zakázané.
A k samotnej mačke, určite by som tam mačku nebrala, aj keby som mohla. Byť v jednej izbe celé dni a potom ju prevláčať hore-dole na intrák a domov tiež nie je bohviečo.