Srdce

Marosko-n

Chýbajú ti živočišné vitamíny Hlavne B12 a GGW liečivá voda je na strdce najlepšia, lebo srdce ju potrebuje, aby sa bunky zdravo obnovili aj DNA aby sa správne kopírovalo.

philips

Na EKG toho nezachytíš až tak veľa.. Arytmiu nemusíš mať 24/7 a zrovna počas merania nebude (rieši sa holterom), ďalej infarkt myokardu tiež môže spôsobiť len malé alebo žiadne zmeny na EKG..

DaveSk

A chrbticu máš v poriadku? Lebo, keď sa nemôžeš nadýchnuť, môže to súvisieť s nejakým blokom v chrbtici a to zatrepanie srdca vlastne ani nemusí byť zatrepaním srdca, ale len taký pocit akéhosi tlaku chrbtice na hrudnú kosť.

dorija

ahojte,toto zatrepanie srdca mavam,aj akoby sa nenozem nadychnut,bola som na ekg,vsetko v norme..moze by,ze ekg nieco vaznejsie nezachyti?

nicollette12

Neboj sa , so srdcom urcite nic nemas.... to co sa ti deje tak to je iba zo stresu z paniky a ked je malo oddychu... telo sa nema kedy zregenerovat ak malo spis... ja som mala tiez tento problem, dlhe roky co som ani nespavala kvoli praci a ako som dqla vypoved a zacala si kontrolovat spanok (min 7hod) tak mi to prestalo.... a aj lekar ti to povie ze to je zo stresu, takze este viac nestresuj, staci sa ukludnit a hlavne spat a prejde to aj same

simusaaaaas

Prežila som dost velky stres a kedze som extra citliva, dost ma to akoby som to nazvala poznačilo..mam rozhadzane telo...čo ma ale dost trapi a tiez sa toho bojim je to, ze občas a to z ničoho nič mi akoby zabušilo,alebo podskočilo srdce, neviem to opísat je pri tom citit trosku tlak, akoby to bolo take bum a hotovo...len neviem, ci to je srdce,pretoze to obcas citim na pravej strane hrude aj v strede,nielen vlavo...bojim sa či nemam nieco zo ardcom, idem na EKG, lebo ma čaka preventiva,ale neviem, ci je to postačujuce vysetrenie....

peterkos2

To sú zrejme extrasystoly,niesú nebezpečné keď ich nieje veľa,ale pre istotu treba ísť kardiológovi-EKG.