ahojte,
chcem sa opytat, asi pol rok citim k jednemu dievcatu viac ako priatelstvo, aj som jej to jemne naznacil, naposledy ked sme sa stretli ma hned objala a ked sme sa lucili tiez som si ju pritisol/objal a rovnako ona mna...citil som nieco specialne, mozno je to len sila objatia...nase cesty sa ale rozdelili ona odisla pracovat do zahranicia, ja tiez niesom na slovensku... uznal som ze takto je to iba o trapeni a preto nechodim uz na soc. siete, vsetko co mi ju pripominalo som odlozil, aby som na nu cim skor zabudol...ale dokazem uplne zabudnut, aj ked sa stretnem s nou po dlhsej dobe osobne ?
dokaze clovek zabudnut ?
Dá sa to naučiť.
Z casti mate kazdy pravdu, zavahal som...odisla ale na dlhsie obdobie, nechcem byt "vtieravy" ze hned sa zbalim a idem za nou po tyzdni...ale rad by som jej povedal co k nej citim...
mas 2 moznosti ako sa prestat trapit:
1 moznost _ ak sa najblizsie stretnete das jej najavo svoju naklonnost primeranym sposobom, bud ju nekam pozves kde jej vypovies o svojich citoch
2 moznost _ vyseres sa nato a pustis si toto
www.youtube.com
A co chceš?
Ako vidieť ty si nezabudol a si do nej až po uši. a čo teraz?
Ak sa s ňou stretneš opäť budeš tam kde si bol a tak sa naskytá otázka, prečo si jej doteraz nevyjavil zo seba čo k nej cítiš????
Prečo? Čo ti v tom bránilo? Tvoja bojazlivosť? Strach?
Lenže pravá láska je silnejšia ako strach ktorý bráni jej prejavom.
Takže ak sa bojíš nemiluješ naozaj....