Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Šampon na kučeravé vlasy

Príspevok v téme: Šampon na kučeravé vlasy
emuliak

Dobrý deň
Chcem sa poradiť a nejakom šampone na kučeravé vlasy. Nemám ich celkom kučeravé, skôr smerom dole sa trochu krútia, ale všeobecne mám pocit, že moje vlasy sú v dosť zlom stave (rozštiepené končeky hlavne a ano - strašne ma to štve :D ) takže potrebujem pomôcť. Predom vďaka za odpovede.

WHISPER

na rozštiepené končeky nožničky v kaderníctve, šampon ti vlasy do kopy nedá, na sampone nezálezí, dolezité je pri kazdom umyvani pouzit kondicioner, masky, na končeky kokosovy olej, ked ich mas v cope alebo drdole kludne si daj olej do nich- ale najprv podstrihnuť...
ja mam huste kučeravé ako shakira čoskoro po zadok,
použivam žihlavovy šampon najlacnejší, masiruje sa iba hlava, po vlasoch sa sampon iba jemne vyzmyka, nešuchať vlasy! vyžmykať vodu zbytocnu a
kondicioner, mam od Kallos, aj masku, 5-30min necham, ako sa mi chce a zase, kusok samponu , napeniť, vyzmykat po vlasoch hotovo..
sampon kupujem 1L a prelieva si do mensej 250ml flasky a pol na pol riedim vodou..

treba sa zamyslieť nad prístupom ako sa staraš o tie vlasy... čo im ponukaš, ked od nich vyžaduješ...