Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chora pred operaciou

Príspevok v téme: Chora pred operaciou
Tamara100

Dobre rano, prosim o radu. Uz pol roka som objednana na jednu esteticku operaciu. Teraz v sobotu ma to caka.Maju mi robit len chvilkovu celkovu narkozu.A ako naschval minulu sobotu ma chytila nadcha a kasel. Nemam teploty ani nic.Snazim sa z toho dostat ako sa len da. Problem je totizto v tom,ze zijem v zahranici a na operaciu idem do Ciech. Cize dialka. A otazka znie, myslite,ze mam ist na tu operaciu ak sa do konca tyzdna dam do kopy? Neviem co mam robit. Nerada by som to rusila ale zas sa nechcem ani prehnat . Dakujem za vsetky rady

Kycera

Weve,
medzi plánovanou a Tvojou operáciou je veľký rozdiel. U Teba išlo o záchranu života, tam ide všetko bokom. Tamaru operovať nebudú, len ak tieto veci zatají. Lekár je krytý a všetky prípadne následky bude znášať ona.

Weve

Mňa operovali v teplotách, zimnice som mala triašky, ale inak to už nešlo lebo som sa mohla udusiť alebo dostať otravu krvi.
Po operácii prišli veľké ťažkosti. Zápal 120, tlaky na hrudi, urobila sa mi cysta, už vyše mesiaca od operácie som doma a neviem sa dať dokopy.
Takže určite si to dva krát rozmysli! :)

WHISPER

to sa dáš do kopy, kup si theraflu, alebo si daj 2 paraleny večer , horuci čaj zazvorovy s medom, vypotit treba, nadpar sa,
do soboty daleko..

A k operácii musiš mať čerstve vysledky krvi, vieš o tom? tiez predoperačne vyšetrenia nemaju byt starsie ako tyzden ci dna , uz neviem... tak chod k dr, nech ti zoberie krv, ci nemas zapalove parametre zvysene..

vilaaaaaaaa

pred operáciou musíš byť zdravá minimálne 3 týždne ,to ti povie každí anesteziolog, inak riskuješ komplikácie pri operácii

Kycera

A dáš sa do soboty dokopy? Nebudeš kašľať, zbavíš sa nádchy? Na Tvojom mieste by som neriskovala a termín presunula, lebo sa môže stáť, že tam pôjdeš zbytočne.