Panicka porucha, extasystoly, kazdodenne divne pocity v hlave

Príspevok v téme: Panicka porucha, extasystoly, kazdodenne divne pocity v hlave
pacient88

Caute, chcel by som sa spytat ci mal niekto podobne problemy ako ja ze mal vypate obdobie a po nom mal dlho najprv tocenie hlavy ( mozne aj z krcnej chrbtice) nasledne skola zas stresy a potom telesna a extrasystoly velmi som sa zlakol a nasledne asi dva tyzdne na to prvy zachvat PP, je to stale horsie a horsie lebo stale sa k tomu nieco nove pridava najnovsie busenie srdca, prosim surne poradte!

PanicGirl

Mám panickú poruchu 5 rokov. Teraz tie ataky nemám vôbec a to ani neberiem lieky, hoci ich brať mám. Brala som ich asi mesiac vkuse, za tých 5 rokov.
Keď mi PP začínala, raz mi bolo tak čudne, že až.
Normálne som išla v škole po chodbe a odrazu som zacítila silný tlak v hlave a potom ako by mi v tej hlave niečo vybuchlo. Bolo to veľmi čudné, nikdy viac sa to nestalo, ale stále si nad tým lámem hlavu.

Veron

Ahoj..neviem co su u teba extra systoly..u mna sa tep v klude vedel vysplhat aj na 170 :-D cisty brut..mavam aj zavrate..berien lieky na spomalenie tepu..ale aj be nich mam dnes tep 59..63..a tak :-)as to zo stressu a hlavne niekedy sa ti noze len zdat,ze mas vyssi tep,co je sposobene akoby trasom tela a ako nahle sa na to sustredis alebo zmerias ide hore..skus cvicenia z dychanim,alebo do zacku,kombinuj magnezko a vapnik..hyb sa a hlavne sa neboj :-)

Tomas12345

Mas panicku poruchu sposobenu zrejme z vypeteho prostredia . Ono to tak byva ze tam prvy panicky atak nastartuje dalsie panicke ataky.Zatial si davaj magnezium magne B6 a navstiv psychiatra ten ti predpise antidepresiva tie sa pouzivaju na tieto panicke ataky a maju velmi dobru uspesnost liecby.