Riešenie

Príspevok v téme: Riešenie
Lerkak

Pekný večer, zaujímalo by ma, teda hlavne odpovede žien, okolo 30, bezdetne, ale túžiaci po dieťati, ako by ste riešili situáciu, keď partner má už vlastne deti, vy ako žena ste bez sexu kvôli partnerovym zdrav. prob., všetko ostatné je u neho dôležitejšie ako nás vzťah, to ze už z mojej strany nastávajú špekulácie, ja neviem ako to nazvať, chyba mi aj sex ako taký, hlavne ho mam rada, ale keď to už vážne sa nedá takto fungovať, ja mam pred 30 chcem svoje deti, už mi tak bijú biologické hodiny, že mi to leze na mozog, neviem jemu je vždy zle, má problém so srdcom, ja sa už cítim zle aj za neho, ale nieje to fér, som nešťastná, lebo neviem ako z tohto kruhu, mam ho rada, ale nejsom frigidna, to je proste strašne utrpenie pre mňa, všetci naokolo su v očakávaní, no len ja nič, ved akoby aj... Veď nejsom panna Mária...... Ako by ste sa zachovali vy? Brali by ste už na neho ohľad? 4 roky a nič? Ešte v začiatkoch to bolo ôk no teraz mi to leze na nervy, pre mňa je to strata času s nim, čo sa týka čakania, je mi ho ľúto, ale prečo by som mala čakať? Už mám dosť rokov, nechcem mať dieťa v 40, viem ze bytový matkou je zmysel môjho života, to ze sa to nedeje ma tak boli, že miestami ani nechcem žiť....