Uz dlhsiu dobu mam zodrety priestor medzi konecnikom a vag. priestorom. Boli to vzdy len po utreti a mavam na papieri obcas trochu krvi. Viem ze to je len vydrete, videla som si to. Bojim sa vsak ze ci som z toho nemohla chytit infekciu moc. rury pretoze to mam vydrete do masa a bojim sa, ci sa mi tam nechytila infekcia. Mocenie ma zvacsa neboli, no objavia sa obdobia, hlavne v zime, ked citim ze ma boli moc. rura. Neviem co mam robit, pretoze ak sa utriem jemnejsie, mam potom pocit ze nie som dobre utreta (spredu) a vlhcene utierky ma stipu.
Vydrety zadok - infekcia
predpokladam ze ide o dlhodobejsi problem.. a ak sa o tom s doktorom bojis rozpravat, tak zbehni do lekarne, a pytaj si nejake nedrazdive vlhke utierky. ja to tak robim, ked malej kupujem mlieko v dr.maxe vzdy nieco take pribalim.. alebo to mozes hodit ako problem na dieta :) alebo ak ta stipu utioerky, skus cistu vodu
A z coho to mas vydrete prosim ta? A do masa? To co si robila? Chod na gynekologiu...nechapem na co este cakas ked mas takyto problem..