Dobrý deň.
Som mladé dievča. A viem, že sa raz vydám. A budem mať deti. A viem, že si nemôžem dovoliť deti po každej súloži. A viem, že nechcem používať HAK a rôzne blbosti, som totiž veriaca, ale už teraz hútam, ako s týmto problémom vypiecť.
Ono ja len budem musieť podrobne vysvetliť tie doby cyklov, lebo ja som si NIKDY doteraz nesledovala, ked som dostala menzes, nezapisovala nič, že kedy, dokonca ešte nebola ani u gynekológa (a to mám 21). Ale zdá sa mi, že to mám nepravidelné.
Na internete som hľadala a veľmi chvália prístroj cyclotest 2 plus. Stojí síce vyše 100€, ale podľa mňa, ak má zachrániť manželstvo, tak je to skvelá investícia.
Prečo doslova zachrániť? Moja mama sa vydala za ateistu. Odmietala používať ochranu. Otec zas odmietal deti. Akurát to prvé ako tak prijal, ale mňa a moju mladšiu sestru nie, mamu vždy posielal na potrat. Okrem toho ju podvádzal. Ale nie s jednou ženou. S mnohými. Aj ked sú už po rozvode, má nejakú úchylku a stále behá za rôznymi ženskými a spáva s nimi, aj tak, že im platí dovolenky, večere atd. Žije v zahraničí. My sa s ním súdime už 6r. za výživné, odmieta platiť (ešte študujem), je na neho podaná aj exekúcia, ale vraj na neho nemajú dosah, lebo je v zahraničí (čo je podľa mňa blbosť, lebo to každý, ak by sa chcel striasť zodpovednosti, by mohol len proste odcestovať), proste asi máme zlú právničku alebo čo, finančne nám pomáhala aj mamina sestra. Mama sa snažila ako mohla, aj pracovala, aj si nevedela nájsť prácu, aj bola na materskej, aj sa starala o veľkú záhradu a umierajúcu mamu. Veľmi psychicky trpela, ked jej otec hrešil do telefónu, že nevie nič iné len rodiť deti a nech ide na potrat. Prežívala som to s ňou a podporovala som ju, lebo som vedela, že to isté robil aj pri mne.
Prečo to píšem. Nechcem zažiť to isté. NIKDY. Nikdy nechcem byť finančne závislá od partnera, kt. by ma vydieral, preto som sa vždy v škole i v živote snažila na maximum, mať dobré známky, dobre sa učiť, dobre správať atd. Plačem a plakala som, ked mi niečo v škole nevyšlo, stresujem pred každou skúškou asi najviac zo všetkých.
Z tejto doby som bola zhnusená, lebo každý každého podvádza a všetko je len o vymieňaní a striedaní partnerov.
Ale čakala som v nádeji, rozhodla som sa nemať sex pokiaľ nebudem vidieť, že prišiel ten správny. A narazila som práve na chlapca, ktorý má všetko, čo som v mužovi hľadala, neuveriteľne ma priťahuje po každej stránke, nie je to žiadny ten typ že "bad boy", je veľmi slušný a má tie správne názory na život. Navyše vyzerá ako vystrihnutý z časopisu: vysoký, tmavé vlasy, hnedé oči. Ja som skôr priemer, preto sa aj divím, že ma chce. :D Ale povedala by som, že som smelšia ako on, ale to mi nevadí.
Veľmi túžim po rodine, kt. bude držať a nerozpadne sa. Kde budú deti šťastné, lebo budú mať nerozbitú rodinu a budú vidieť, ako sa rodičia rešpektujú a majú radi. Kde ma nebude nikto finančne vydierať. Kde bude mať manžel pochopenie pre moju vieru. Aj pre plánované rodičovstvo a to, že chcem využívať tie prirodzené metódy.
Preto sa chcem spýtať, s ktorou z vymenovaných máte vy skúsenosti, plus čo by ste mi poradili? Ďakujem :)