Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sebaklam

Príspevok v téme: Sebaklam
Thc

Caute mam taky problem neviem ako to nazvat pred cca. 4 rokmi som stretol s jednou dievčinou sme si pisali a potom aj stretli ja som ju strasne chcel ona mna zrejme nie prestali sme si pisat a stale ju mam v hlave podla mna ja ju ani nechcem len stale na nu myslim nahovaram si zrejme ze ju chcem uz.vobec neviem... poradte mi ako na nu zabudnut vymazat ju z hlavy ... dakujem pekne :(

Mesačný princ

Aj ja som poznal takú ženu a nikdy na ňu nezabudnem. Nie preto, že by som nechcel, ale preto, pretože nechcem. Napriek tomu že som na tejto planéte len na návšteve, tak si pamätám všetkých ľudí, ktorých som mal rád a som veľmi šťastný, že mi vstúpili do života a že som mal možnosť ich vôbec spoznať.

Takže ja by som ti poradil si pamätať čo najviac, no hlavne musíš ešte veľa pochopiť.

Matusisko_xD

Podľa toho čo píšeš, tak ty si ju asi fyzicky nepriťahoval, to sa samozrejme stáva a je to úplne normálne. Musíš len na ňu zabudnúť a preorientovať sa na iné dievča s ktorým by si mohol mať možno aj vzťah. Skús spoznať nové dievča z tvojho okolia alebo niekde na internete a možno sa ti začne páčiť nejaká iná, ktorá tvoje city opätuje a nikdy nevieš, možno bude ona sama chcieť ďalšie stretnutie čo bude pre teba len plusom, pretože budeš vedieť, že si ju sám niečim zaujal a chce to dotiahnuť niekde ďalej ako len pri prvom stretnutí. Len nemysli na to jedno dievča, ktoré nebolo schopné tvoje city opätovať, pretože to k ničomu nie je a bude ťa to len zožierať. Treba sa preorientovať na inú. Držím palce.

viglend802

Otravne myslienky sa niekedy nedaju len tak odohnat. Chce to aj priaznive podmienky, aby sa dalo s tymi myslienkami nieco robit. A cim viacej su vyhanane oni potom naberaju silu a vracaju sa.niekedy aj viac krat sa vracaju.