Prosíím poraďte o čom sa mám rozprávať s chalanom keď idem von s ním 1.krát. Bola som už s chalanom von ale bola so mnou aj kamarátka a ta je ukecaná takže tá skôr rozprávala.Problém je že neviem o čom sa s ním budem baviť keď som sama iba ja a niejaký chalan von ešte nebola... O čom sa rozprávať ale nepíšte tu že sa ho mám pýtať na záujmi a podobne keď to už viem a je to už také otrepané.
O čom rozprávať
Nnnuuu čo je hutorenie ?????
František, dajak bárz ši poslovensčil toto naše hutoreňe, nevidzí še ci kušťok? Ta, moja milá, opýtaj še ho, či še stará o kury, či aj kurí a tak, či majú doma aj dajakú šviňu ´krom ňoho, of course!:-)
Alebo skús vlajky, to funguje dokonale :D
o čom sa budete baviť, to nechajte prirozdene
šak keť bedzece zalaskovany tak tam netreba veľa slov. iba malo slov stači tam. vi sy mlady myslice že to slova musite použivať veľa. alebo že darčeki chcete to však neni pravydlo zalubenych
Keď už fakt nevieš čo máš povedať tak sa ho pýtaj totálne sračky...ale tak ako nie napríklad že či si už lakoval nechty hej? Proste ja neviem či má rád futbal...alebo naviaž tému o filmoch a potom sa dohodnete neviem že pôjdete do kina...alebo počul si ...bla bla nejaký drb čo letí o tej najväčsej kurve ktorú nemáš rada