Ahojte.Mám 14 rokov a už pár mesiacov "píšem pesničky" proste píšem čo mám na mysli po anglicky.Strašne ma to baví...No len neviem čo ďalej...Mám to ukázať rodičom alebo čo ďalej poraďťe :)
Strašne ma to baví ale čo mám robiť ďalej?
Každý človek si môže naložiť so svojim časom tak, ako uzná za vhodné. Celý deň sa asi nedá komponovať, však by jej drblo!
Nic v zlom, ale kebyy ta to strasne baviloo, tak tu nestracass drahocenny cass.
To mi nijako nevadí:-) Keď budeš riešiť niečo väčšie, tak tu write-ni a ešte ti nejako poradím.
Som rád, že som ti poradiL, ale aspoň na gitarke sa základy nauč, to sa ti potom zíde.
Môžeš sa tomu venovať ako koníčku, nie každý dokáže napísať pesničku. Ak by si sa naučila základné akordy na Gitare ako je: C dur, D mol, E mol, F dur, G dur, A mol a H mol (po angl. B mol) a vieš aspoň trochu spievať, tak by si si tie pesničky mohla aj zaspievať, ak by to bolo dobré, tak by si to neskôr mohla zaspievať aj iným. Možno raz z teba bude Swift Taylor, tak sa toho nevzdávaj! S hudbou má človek isto väčšiu zábavku ako trebárs s matikou, kde jedna hodina trvá aj dve:-D
dalej nič... rodičia vedia anglicky? budu vedieť o čom to je, či je dobra gramatika... atd...
ja som tiez písala v tvojom veku jeden cely zošiť som mala pesnickami v anglictine zapisany a tiez basnicky v slovencine..
a? a nič...
minule som nám dokonca vymyslela v práci firemnú hymnu :-D kolegovia maju radosť,..
rieš kam pojdeš na srednu školu aby si to poriadne zvážila.. aby si sa vedela po skonceni strednej uplatniť...
ukáš to rodičom