Strašne ma to baví ale čo mám robiť ďalej?

nnnuuu

Každý človek si môže naložiť so svojim časom tak, ako uzná za vhodné. Celý deň sa asi nedá komponovať, však by jej drblo!

sunkovabageta

nnnuuu ďakujem si mi zlepšila náladu :D vieš vždy som sa dívala na život tých slávnych...ako im môže byť skvelo...chcela by som si to vyskúšať...no pravdu povediac..kto nie...stáť na tom pódiu a mať ten pocit že áno kvôli TEBE sú tu...

nnnuuu

Môžeš sa tomu venovať ako koníčku, nie každý dokáže napísať pesničku. Ak by si sa naučila základné akordy na Gitare ako je: C dur, D mol, E mol, F dur, G dur, A mol a H mol (po angl. B mol) a vieš aspoň trochu spievať, tak by si si tie pesničky mohla aj zaspievať, ak by to bolo dobré, tak by si to neskôr mohla zaspievať aj iným. Možno raz z teba bude Swift Taylor, tak sa toho nevzdávaj! S hudbou má človek isto väčšiu zábavku ako trebárs s matikou, kde jedna hodina trvá aj dve:-D

WHISPER

dalej nič... rodičia vedia anglicky? budu vedieť o čom to je, či je dobra gramatika... atd...

ja som tiez písala v tvojom veku jeden cely zošiť som mala pesnickami v anglictine zapisany a tiez basnicky v slovencine..

a? a nič...

minule som nám dokonca vymyslela v práci firemnú hymnu :-D kolegovia maju radosť,..

rieš kam pojdeš na srednu školu aby si to poriadne zvážila.. aby si sa vedela po skonceni strednej uplatniť...