Aky mixer na smothie mate? Staci lacnejsi alebo radsej z tych drahsich modelov? dakujem za info.
mixer na smothie
ja mam konkretne Vitamix Explorian od vitariana a som spoko, zavisi ako casto ho budes pouzivat, podla toho investovat, niekto raz mesacne a niekto aj par krat do dna , ja kazdy den
Ahoj, ja by som rozhodne odporúčal zainvestovať do drahšieho modelu, ako napríklad G21 Smart Smoothie, ktorý má až desať rýchlostí a vyrobí smoothie naozaj z čohokoľvek. Pozri si ale určite aj ďalšie alternatívy ak nechceš utratiť príliš veľa. Možno ti pomôže tento článok www.testado.sk Prajem dobrý výber!
vitamix je najkvalitnejsi co moze byt na trhu, podla mna:-), ja mam konkretne s30 Mix & Go to znamena ze ma velku aj malu nadobu na smothie , je to super vec osobne ju vyuzivam casto
Klarstein je kvalita z Nemecka, mám mixér Herakles už rok a iný by som už ani neuvažovala.
helen81 Tiež som tam nedávno kupovala mixér, teraz majú aj dobré akcie tak uvažujem, že si kúpim aj odstavovac
Pozrite mixér klarstein na www.electronic-star.sk mám konkrétne herakles a iný by som už nechcela, je naozaj kvalitný
ja mám mixer klarstein - herakles a poradí si aj s ľadom :) bol za super cenu a kvalite je evidentná už na prvý pohľad
tiez mam vitamix konkretne TNC 5200, urcite sa oplati, robim na nom vsetko okrem smothie aj natierky, polievky, mam ho zo shopu vitarian. sk
my mame vitamix, zalezi ako casto ho chces vyuzivat, ja ho pouzivam kazdy den , a urcite sa oplati investovat do vykonejsieho
ja mam ponorny bamix, uplne mi staci pekne rozdrvy aj zamrznute ovocie