Čaute, otázka znie jasne. Je to problém, ktorý ničí všetky potenciálne začiatky. Ľahko sa do hocijakej žienky zamilujem, alebo sa nechám ľahko okúzliť. Stačí mi keď už len pri prvom rozhovore ma niečím osloví a už som v tom. Ok, nemám na mysli obsesívne, nepredstavujem si, že aká bude svadba, deti, dom.... :D. to nie. Ale keby ma holka požiadala v tom čase o vzťah, dlho by som nemusel byť presviedčaný.
Je mi to blbé, viem, že tým škodím sám sebe. Potom keď sa niekde stretneme druhý raz a jej postoj je neutrálny, cítim sklamanie akoby sme boli vo vzťahu a ona ma podviedla. Alebo keď ju vidím baviť sa s inou a vidím, že je jej fajn. No hrúza :D Viem však, že pokiaľ to nevyriešim, o vzťah nestojím. Nechcem ničiť ju ani seba. Ale o čo ide, čo je za tým? Celkovo na tom nie som najhoršie, nemám prečo byť taký zúfalý.
Vďaka za každú radu.
Ako prestať byť žiarlivý a majetnícky?
hups... preklep, NEnechaj sebou manipulovat :)
ziadne ocakavanie, ziadne sklamanie.. ak pochopis ze kazdy clovek v tvojom zivote je len navstevnik, ze moze kedykolvek odist ci uz rozchod, smrt, bude sa ti zit omnoho jednoduchsie. daj seba na prve miesto ale vaz si "navstevnikov" okolo teba, bud vdacny za cas ktory ti venuju.. nikoho nedounutis aby s tebou ostal alebo robil to co chces ty. kazdy sme tu sam za seba. ved predsa jediny clovek s ktorym si a budes cely zivot si ty sam... nesnaz sa manipulovat a nechaj sa manipulovat