Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Už nevládzem ďalej

Príspevok v téme: Už nevládzem ďalej
NevladzemDalej

Ahojte. Som totálne na dne a už nevlázdem.
Už je to takmer rok, keď som prišla na to, že som bisexuálka, pretože som sa zamilovala do dievčaťa. Samozrejme nešťastne (má frajera).
Trvá to už 11 mesiacov. Som na dne. Vkuse na ňu myslím, keď sa nevidíme, mám blbú náladu. Stále ju mám v hlave. Neprejde ani 5 minút, aby som na ňu nemyslela. Už do nej nie som len zamilovaná, ja ju milujem. Chcem byť s ňou, no nemôžem. Psychicky ma to ubíja, stratila som chuť do jedla, chudnem, mám depresie, nechce sa mi nič robiť, celé dni prespím, som ako bez života. Už viem, že prespím celé jesenné prázdniny.

Ako prekonať tú bolesť ?

Jana Lukacova

NevladzemDalej: PS: ak uznáte za vhodné, pošlite mi email, rada Vám pomôžem, to čo cítite prekonať (prejaviť).

Jana Lukacova

NevladzemDalej: svoju bolesť potrebujete prejaviť. Tým, že ju potláčate spôsobuje Vám nesmierne trápenie a ženie Vás k sebaubližovaniu. Keď bolesť, ktorú cítite prejavíte, trápenie pominie a "posadnutosť" dotyčným dievčaťom tiež - je iba zrkadlom emócií, ktoré v sebe potláčate....Nepríjemné situácie, v ktorých sa ocitáme sú skúškou pre nás - sú príležitosťou pre náš rast. Ak im čelíme, posilní nás to - stávame sa nezávislými a šťastnými bez ohľadu na vonkajšie okolnosti (napr. že nám, niekto do koho sme sa zamilovali city neopätuje)

NevladzemDalej

Takže, už prešiel nejaký čas. Dnes uplynul presne rok odkedy som sa zamilovala. Zašlo až tak ďaleko, že rozmýšľam, že sa začnem rezať. Začnem sa trestať za to, aká som. Nikdy som si nemyslela, že si niečo také budem robiť. Ale už som na úplnom dne. Nevládzem už ani plakať. Idem sa zblázniť a už mám toho po krk.
Naozaj už neviem prísť na iné myšlienky. Snažím sa, ako sa dá. Nejde to.
Niekedy rozmýšľam nad tým, aké ľahké je to všetko ukončiť. Len skočiť pod vlak.

Tomas12345

Musis si najst nejaku cinnost nieco co ta bude naplnat a tympadom prestanes na nu mysliet a uzierat sa pre nu .

Je vela vecí ktore mozu naplnat cloveka.
U niekoho je to viera v Boha u ineho pozeranie filmov, citanie knih, sportovanie, dobre si daco zajest, ist von s kamosmi, ist do sauny a na masaz, pocuvat oblubenu hudbu atd vyber si daco

NaRovinu

Treba zistiť, či ti tú lásku opätuje. Takže ju skúmaj, jej reč tela, nenápadne sa jej pýtaj veci ohľadom sex. orientácie, vtipkuj s ňou o nej. Zisti čo najviac.

NaRovinu

Treba zistiť, či ti tú lásku opätuje. Takže ju skúmaj, jej reč tela, nenápadne sa jej pýtaj veci ohľadom sex. orientácie, vtipkuj s ňou o nej. Zisti čo najviac.

drevo

Ja som sa raz tak zamiloval do jednej zeny, ze som ani na sekundu nevedel mysliet na nic a nikoho ineho. Bolo to strasne utrpenie. Ale nakoniec som to nejako rozchodil.bez nej.