Ahojte všetci mám taký menší problém že som s priateľkou niečo vyše 3 rokov a pár mesiacov dozadu sme mali od seba menšiu pauzu a ona sa počas tej pauzy vyspala s mojim kamarátom ktorého poznám od mala. Mám kvôli tomu veľké výčitky a trápi ma to deň čo deň, noc čo noc. Povedal som jej že proste nechcem ju trápiť výčitkami pretože sám na sebe vidím že ma to moc poznačilo a nedokážem snou byť po tom čo sa stalo. Lenže po hodinách vysvetľovania keď som jej povedal ako to všetko mám ma začala psychicky vydierať a hlavne robiť sceny aby som snou zostal ale proste ja to takto nezvládnem. Moc ma to poznačilo a hlavne mi to ublížilo. Neviem si snou rady pretože ma takto stále vydiera a ja už som v koncoch. A najhoršie na tom je to že ona sa somnou stretne len tam kde je veľa ľudí aby ma mohla vydierať tými scénami a proste slovami že sme si niečo spolu plánovali aby dosiahla to že jej poviem že s ňou ostanem. Prosím o pomoc a hlavne radu. Vek 19
Som zúfalý
No ani sa necudujem ze temu ktorú si zalozil mala tolko zlych nazorov na tvoju adresu :)
ty vies, ze to musis skoncit a vies aj to, ze to skonci, len rozdiel je v tom, kedy najdes odvahu a silu na to, aby si to urobil, cim skor to urobis, tym skor to prejde....
Ahoj Marcus. Ta slecna nie je dobry clovek. A manipuluje s tebou. Preto ju uplne zablokuj a vymaz zo svojho zivota. Vratane telefonneho cisla, mailov, socialnych sieti ai. Ak sa to da, vyhybaj sa aj miestam, kde je predpoklad ju stretnut a o nu zakopnut. A na isty cas zmen svoje zauzivane navyky (je predpoklad, zeby ta chcela vyhladat na miestach, kde zvyknes pravidelne chodit a travit svoj cas). Preto zmen zauzivane navyky. Aspon na cas. A ver, pauza nie je nikdy OK. Ak su problemy - treba ich riesit. A ak ani po snahe, vynalozenemu usiliu a po istom case nejde problem vyriesit, vydiskutovat, najst riesenia cez kompromis toleranciu dohovor zmier a mier, tak treba rozchod. Ale ak niekto pauzu vo vztahu berie ako moznost na podvadzanie (vsak mame pauzu a "nejde" o neveru), tak niet o com. Vyslobod sa
Marcus
zbav sa tej pijavice (priatelky) . Naco sa s nou stretavas.
U mna by taky clovek bol davno odpisany...
A tiez nechapem tie "pauzy vo vztahu"
Mne stačí, že nepoznám teba :) A to či chcem byť sám alebo nie je čisto moja vec. Tak tu nerieš mňa ale rieš to čo sem napísal zakladateľ. Ďakujem za pochopenie ... peace :)
Matusisko mrzi ma ze poznas len tie zlé ženy :D a nie aj tie az prilis dobré ktoré poznám ja ale moc chalanov o nich nestojí kedze niesu výstredné :D
A mimochodom tu pisu ludia ktori su nestastni vo vztahu alebo sa im nieco stalo :D asi tu nebude pisat niekto ze "wow mam super zenu" a my ze "wow to je uzasne". Nemal by si sem chodit lebo ti to len berie nádej ze aj tie dobré baby existujú :P a koniec koncov hovoril si ze chces byt sám tak aj keby vsetky zeny na svete podvádzali tak ti to moze byt jedno :) peace
Ja hovorím, že ženy sú kurvy. Toto ti dokázala spraviť ?????? Kurva toto by mne raz spravila žena vo vzťahu, takú by som jej vyjebal na papuli, že by mohla ísť rovno k zubárovi.
Presne toto sa stalo aj mne. Moja baba s kamaratom. Chalan skoncil v nemocnici s otrasom mozgu (vedel ze dievca je moje aj tak s nou spal) a ju som vykopol najdalej ako to slo
Nie je to dievča pre teba, rozíď sa s ňou čím skôr, lebo ťa bude iba trápiť. Správny vzťah by ti mal prinášať radosť a nie zúfalosť...