Čo mám robiť ?

Matusisko_xD

Ja som potom asi iný, ako ostatní. Ja keby mám možnosť s niekym ísť, tak v každú Sobotu ráno by som šiel na turistiku do prírody a taktiež chodieval po pamiatkach do kina a sem tam sa zabaviť večer do mesta na jeden pohárik a pokecať. Ďalej by som rád s niekym zriešil filmový maratón niekoho doma, objednal nejaké dobré jedlo a jednoducho sledoval filmy aj do rána. Jednoducho ale nemám s kým.

WHISPER

skazenadoba super príspevok...

dnes nestačí kamarátom ísť len tam von bez penazí, prejsť sa, do prírody sa ísť porozpravať,...
niee oni musia po podnikoch chodiť samozrejme selfie nesmie chýbať, vystatuju sa drahymi handrami, mobilmi..
ked idem po chodniku a oproti mne tri 15 rocne štence, drzé, namyslené, neodstupí sa to, človek aby sa im uhýnal, myslia si o sebe že su neviem čo , že su nejake celebrity alebo čo..

skazenadoba

to vsetko tato vydrbana doba. Kamaratov maju len bohati decka maju odmala dokriveny pohlad na svet sleduju youtuberov a neviem akych srackarov bohate deti a vsetko chcu mat ako oni. NIekedy chodili vsetci spolu von a teraz? teraz je to kalamita dobre utiahnute deti co im netrcia z vreciek peniaze su doma zdeptane a same a bohati drbkovia co maju v penazenke ale nie v hlave maju okolo seba kopu spolocnosti. Slovaci sa za posledne roky normalne zopsuli na materialisticku krajinu. Mat 300poziciek aby si mohli kupit ,,stastie na splatky,, a zapadali do doby choreho mamonu!

Matusisko_xD

Pridávam sa do skupiny. Kamarátov mám, ale žijú svoje životy a ja som jednoducho úplne sám. Celé dni sedím len doma a nemám sa ani len s kým porozprávať, kedže nemám ani len jednu kamarátku a doma sa vkuse len hádame, pretože si už lezieme na nervy, že sme vkuse nalepení na sebe. Jediné čo robím je to, že si hľadám na novo robotu, ale to tiež nejde ako po masle. Ale je za tým ešte oveľa viacej.Radosť žiť.

AllAlone

Som na tom rovnako. Tiež nemám kamarátov, proste, okrem rodiny nikoho. Som na dne a vôbec neviem, čo mám robiť. Cítima sa na tomto svete bezcenná, zbytočná...
Prirodzená smrť by pre mňa bola vykúpením.
Už len prežívam.