Máte skúsenosti s touto pani doktorkou? Čítala som o nej veľa na nete, názory sa rôznia. Mám chronické mykoplazmy aj boreliózu ( potvrdené krvnými testami), tiež ,yersiniózu ai.
Sú to u nej iba vyhodené peniaze do vzduchu( ktoré mimochodom nemám, pretože ani pracovať nemôžem, prerobila som možno mesiac )kvôli problémom ktoré opisujem vyššie: Chronická únava, na kt. nič nepomáha, pocit neustálej angíny po každej stránke.
Lekári ma odbíjajú, že mi nič nie je, že to má dnes každý. Chcela by som vyskúšať už niečo iné ale nieviem, či pani dr. je dobrá voľba,nakoľko brať atb viac ako rok môže vážne poškodiť imunitu človeka, hoc už aj tak ju mám na sračky,ale aj tak, nechcem sa dodrbať ešte viac, plus kandidozu, o tú tiež nestojím.
Má to zmysel, či sa mám zmieriť s osudom ťažko chorého človeka, alebo vyhľadať nejakého šarlatána prírodného?
Môžem sa niekedy vyliečiť a ak áno: otázka znie: ČIM, akými prípravkami, pomôže táto pani doktorka? Počula som aj o pražskom Klubalovi, ale stále čítam iba fóra rôzne, že títo lekári len nasadia ATB na rok tri roky a ľudia sa liečia liečia a stále sú chorí.
Prosím Vás viete mi povedať, ako to naozaj je?
NAOZAJ prosím iba ľudí, ktorí sa u nej liečilia/ liečia a prosím anonymné skúsenosti , ale pravdivé! Ďakujem
vyliečil sa niekto NAOZAJ u dr. durovskej v BA?
No ked myslis... len potom.nenariekajte ked bude ozaj zle a lekari statni... vam nepomozu.
Lion, ty s stále tu? Toto je tvoja sólo téma, sluboval si, že odídeš, ale nevieš dodržat slovo.
S prirodnym sarlatanom.mozes ist ledaze tak.doprdele...
Ludia.to ste taki blbi abo co ? Nestaci sa napchavat len samotnymi atb !!!! Treba riesit i viry, parazity, plesne, imunitu !!!!!!!!!!!!!! Ved je to logicke a take jednoduche dvojduche trojduche... :D
Ano... da sa to. Ale treba dodrzat presne to co dr vravi a nie srat na.to !!! A da sa dostat i zo.sklerozy multiplex !!!!