Ako na ITčkárov?

Príspevok v téme: Ako na ITčkárov?
SkusamAnicZtoho

Ahojte,

chcem sa spýtať, ako zbaliť ITčkára, ktorý sa mi páči.. Ved to je hrozne!!! On si ma vobec nevsima a ked sa nad tym zamyslim, tak vsetci co poznam IT su taki.. introverti... a ked s nimi hovorim, tak mam pocit, ze aj tak maju len tie svoje kody pred ocami.. Ako na taky typ chlapa?? Ved ich nemozeme nechat samych s ich pc do konca zivota! :)

BielyTesak

Nemusí isť priamo o to že je ITčkár ale môže byť introvert. Čiže ďalšia možnosť je že sa len hanbí a nevie nadviazať konverzáciu.

Sevrin

Drvivá väčšina ITečkárov sú normálni ľudia. Tie vtipy o nich sú niečo ako o blondínach. Ten "tvoj" bude iný akurát len v tom, že je pravdepodobne teplý alebo sa mu jednoducho nepáčiš.

Adden

Uz davno som necitala take klise. Zijem svoj zivot medzi IT-ckarmi a su to spolocenski a priatelski ludia. Take nieco, ze byt IT-ckar znamena, ze clovek je hlavou vkuse vo svojom kode, to uz davno neplati. Dnes sa moze stat IT-ckarom doslova kazdy. Programovacie jazyky nevyzaduju kockatu hlavu a programatori nie su ludia, ako ich popisujes. Mna uz balilo niekolko IT-ckarov a vzdy to bolo zjavne a jednoduche. Takze tvoj problem je, ze ho nezaujimas.