žlčníkový kameň u malých detí

Príspevok v téme: žlčníkový kameň u malých detí
jojinko

Mám 5 1/2 r. syna, vlani mu ultrazvukom zistili žlčníkový kameň o priemere 8 mm. Po 2 dávkach lieku URSOFALGU sa mu vo februári zmenšil o 2 mm, čiže odvtedy doteraz ho má 6 mm. Od polovičky februára neberie žiadne lieky na jeho rozpustenie. Chodím s ním na kontroly do detskej chirurgickej ambulancie v Martine, s p.MuDr.Bakošom som zatiaľ spokojná - predebatujeme zdrav. stav syna. Na vyoperovanie žlčníka ho nechcem dať, lebo zatiaľ mu kameň nerobí problém.
Z čoho môže mať také malé dieťa žlčníkový kameň /neprežíva stresy, aspoň ja neviem o nich, v škôlke je všetko v norme - chodí do škôlky, v rodine ani u jedného z rodičov ďaleko dozadu v rodokmeni nikto nemal žlčníkový kameń - aspoń o tom nevieme/
a ako ďalej s ním pokračovať v liečbe? Počula som, že si dali vyoperovať žlčník a mali niektorí i naďalej také isté problémy ako pred operáciou. Myslím si, že takému malému chlapcovi, keď mu nerobí problém, nemusím hneď dať vyoperovať žlčník / v tomto sme sa zhodli aj s p.MuDr.Bakošom v Martine/.

jojinko

Syn ho má nerozpustiteľný. Codím s ním k jednej pani na Moravu, lieči energiou.
Odkedy som začala k nej chodím, začal lepšie jesť.
Taktiež som si dala zistiť v byte patogénné zóny. Máme ich dosť, tak som si kúpila rušič proti ním a dala som ho na miesto, kde sú najsilnejšie.

wizz

Osvedcil sa caj z peruanskych byliniek, konkretne z Chanca piedry, ktory kamienky rozpusta (i oblickove) a upravuje vnutorne prostredie tak, aby nevznikali. Nutne pit min. 3 mesiace, popr. i 1/2 roka...

jojinko

Chodím s ním k liečiteľke na Moravu-pomocou energie lieči, ale sa mu nezmenšuje. Vraj ho má ten nerospustný.

Janulka

Neviem, či je ešte aktuálna táto téma, ale ak áno skúste navštíviť babky-bylinkárky. Známa mala tiež v žlčníku kameň (1 cm) a pomocou"bylinkovej medicíny" jej časom zmäkol a potom ľahko prešiel cez žlčové cesty do čreva. Skúste aj túto alternatívu, keď lieky nezaberajú.