extrovertka + introvert

Príspevok v téme: extrovertka + introvert
introvert

Zdravim,
som introvert, a chcel by som sa spytat, ci maju extrovertky zaujem aj o introvertov, alebo len extrovertov, alebo ci natom vobec nezalezi. Ja osobne asi nepoznam pary, kde zena je extrovert, a muz introvert. Velmi ma zaujima odpoved, ci sa mam zamerat na rovnaky typ, alebo protiklad, alebo ci to je uplne jedno.
Dakujem za vsetky reakcie.

Lollka

Fungovat to moze, poznam take pary ale taky vztah je potom dost o kompromisoch. Ked ona bude chciet chodit casto do spolocnosti a ty by si preferoval radsej byt doma alebo byt len s nou alebo ist na hory tak to moze skriet. Ja som introvertka a mam introverta a klape nam to. Ja som nikdy nechcela extroverta hladala som si niekoho podobneho a celkom urcite sa nenudime. Nie sme uplne rovnaki a tiez sme museli urobit nejake kompromisy ale celkovo sa k sebe hodime. Chodime casto na hory, niekedy aj s kamosmi ale celkovo ani jeden nie sme typy zeby sme museli do spolocnosti nejak moc casto. Vacsinou si vystacime sami dvaja a obom nam to vyhovuje.

Mesačný princ

Extroverti sú fajn a taká partnerka by ťa dopĺňala a ty ju. Čiže by to bolo vzájomné. No je to všetko o tolerancii, kompromisoch, pochopení.

Ak nájdeš podobné bude fajn, len nájdeš ako keby seba v ženskom vydaní...je to dobré? Neviem...vedel by si predvídať, poznal by si dokonale všetko, čo partnerka spraví, ako sa rozhodne...