Zdravim,
som introvert, a chcel by som sa spytat, ci maju extrovertky zaujem aj o introvertov, alebo len extrovertov, alebo ci natom vobec nezalezi. Ja osobne asi nepoznam pary, kde zena je extrovert, a muz introvert. Velmi ma zaujima odpoved, ci sa mam zamerat na rovnaky typ, alebo protiklad, alebo ci to je uplne jedno.
Dakujem za vsetky reakcie.
extrovertka + introvert
Fungovat to moze, poznam take pary ale taky vztah je potom dost o kompromisoch. Ked ona bude chciet chodit casto do spolocnosti a ty by si preferoval radsej byt doma alebo byt len s nou alebo ist na hory tak to moze skriet. Ja som introvertka a mam introverta a klape nam to. Ja som nikdy nechcela extroverta hladala som si niekoho podobneho a celkom urcite sa nenudime. Nie sme uplne rovnaki a tiez sme museli urobit nejake kompromisy ale celkovo sa k sebe hodime. Chodime casto na hory, niekedy aj s kamosmi ale celkovo ani jeden nie sme typy zeby sme museli do spolocnosti nejak moc casto. Vacsinou si vystacime sami dvaja a obom nam to vyhovuje.
Taká extrovertka je ešte nič, ale keď je navyše ukecaná, tak dovi, dopo a aj dopi:-)
Extroverti sú fajn a taká partnerka by ťa dopĺňala a ty ju. Čiže by to bolo vzájomné. No je to všetko o tolerancii, kompromisoch, pochopení.
Ak nájdeš podobné bude fajn, len nájdeš ako keby seba v ženskom vydaní...je to dobré? Neviem...vedel by si predvídať, poznal by si dokonale všetko, čo partnerka spraví, ako sa rozhodne...