prosim zeny,skusili ste taky penis?ake mate s tym skusenosti?a co oralny sex?dakujem
prilis hruby a nadpriemerny penis.skusenosti?
Este spolu zacinate chodit, ale uz si mu ho videla a drzala?
Tak do ust ho zrejme nedas a cez vaginu ti zrejme vyjde aj cez usi.
Je jedno, ci hruby, tenky, dlhy, kratky, hlavne nech stoji a uspokoji vtedy, ked ma.
Muzi, co nie su schopni uspokojit svoje partnerky by si nemali hladat take, ktore to zdravo maju rady, ale skor asexualky.
som zena a chcela som vediet od zien,ci taky penis im vyhovuje,alebo radsej by preferovali obycajneho.moj terajsi priatel ma dost hrubeho a dlheho.sex som s nim este nemala,pretoze estelen zaciname chodit,ale drzala som teda aj videla.neviem si predstavit robit oral.preto ma zaujimaju skusenosti,alebo zo zvedavosti ci by taky penis vzdy prijali
Je to trochu intýmne ale poviem to!
Môj muž ho má " asi" normálny neviem kolko cm nikdy ma to nezaujímalo ,ale mne to vyhovuje.Niekedy by som prijala trochu hrubší ale to len keď som poriadne rozkokošená a mám v sebe alkohol ale inak spokojnosť.
fe4ika-no hlavne tie vase pomarancove zadky a mini prsia, premalovane ksichty, o tom sa nam veru nesniva :)
Mesačný princ, iné nevieš, len sa tu rehotať ???
Taky aj existuje , to sa len chlapom sniva , ze by nieco take chceli mat , namiesto ich krpatych scipackoch.....
Ďalší idiot čo sa odbavuje na takýchto témach.A nepovedz ,že nie. Je to krátkozraké jak sviňa !!!!Aspoň priznaj farbu buď chlap aspoň30 sekúnd.