Chcela by som sa opýtať či by sa hodil ako darček nejaký drahší a dobrý mixér.Ak máte nejaké typy sem s nimi.Ja som si vyhliadla od Klarsteinu predsa len je to nemecká firma
hodí sa mixér ako darček
Zdravím, ak vyberáte mixér určite si pozrite odborné články na nete. Odporúčam tento článok www.testado.sk Prajem dobrý výber!
Určite áno, pokial to bude kvalitná značka ako píšete a nie z Lidlu za 5euro :D mna osobne by veľmi potešil ako darček
myslela som stranku kuponyzdarma.sk cez alzu.sk
ja som dostala ako svadobný dar mixér, bola som štastná pretože sme sa nasťahovali do nového a to som aj potrebovala do kuchyne. Len netešila som sa dlho pretože po pár použitiach odišiel, teraz viem,že do mixérov treba zainvestovať, lebo inak sú to také jednorázovky. Ale zas treba vedieť, aký mixér človek potrebuje, lebo je veľa využití ja som chcela multifukčný, aby sekal, mixoval, šlahal atď.. Je veľa značiek a cenových relácií, ale napriklad ja som si svoj našla na -odkaz odstránený- na alze a doteraz som s ním spokojná, vybrala som s tých o niečo drahších ale zatiaľ môžem len chváliť a používam ho denno denne.
Klarstein je dobrá volba a drahý teda nie je. Teraz majú aj nejaké akcie na stránkach www.electronic-star.sk
Dobrá volba, mám ho doma :) pozri na www.electronic-star.sk ja som ho kupovala tam
určite hodí :) mna by tento mixer veľmi potešil, je krásny
Podľa mňa sa hodí ak by bol cenovo aj kvalitou lepší. Pozerala som na ich stránku a normálne sa mi tie veci začali páčiť.Je tam teda toho hodne a majú nemeckú kvalitu a sú tam aj drahšie spotrebiče.