Mam problem s tym, ze som sa zalubila do svojho kamarata. Na nete si piseme kazdy den a uz to bude skoro rok, co sa pozname, v skole sa stretavame, no iba sa pozdravime. Problem je v tom, ze ho povazujem za velmi dobreho, spolahliveho kamarata a z mojej strany je to uz aj nieco viac, som na nom zavisla a ked sa s nim nerozpravam, tak som nervozna. Pochybujem o tom, ze by mohol nieco vycitit. Sama neviem ake city k nemu prejavujem, ci je to velmi dobry kamarat(taky, na ktoreho je spolah) a ja si to tak vazim, ze ho nechcem stratit, alebo sa mi zacina pacit. Prosim poradte mi, ako konat. Dakujem :)
kamarat/priatel??
ja som to takisto povedala a vyslo to, a aj ked sme sa uz rozisli, myslim ze keby som nebola sprosta a nebola ho nechala tak by sme boli spolu doteraz... bol to dokonaly harmonicky vztah... takze sa ho spytaj a netrap sa dalej otazkou "co ak?" pokial by sa k tebe spraval chladne, tak by ho to podla mna po case preslo, aj u mna to bolo tak ze najprv ked som mu to povedala tak nastalo take trapne tiche obdobie par dni ale potom to preslo a vyznal sa mi aj on, takze fakt, skus to!!! drzim palec:)
Dakujem ti. A myslis si, ze by mohol nastat aj ten pripad, ze by ma ignoroval a spraval sa ku mne chladne?
Skús sa s ¨ním porozprávať,alebo mu niečo naznačiť....ja som to skúsila a vyšlo mi...i ke´d moj terajší bol len kamarát...obyčajný...tiež záleží na tom ako ťa on berie..tak veľa šťastia