Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Deti partnerky- problémy

Príspevok v téme: Deti partnerky- problémy
Rimidalv111

Dobrý deň.
Poprosím Vás o Váš názor, hlavne či môj vzťah má šancu na úspech. Prosím seriózne názory, bez nejakých vulgarizmov.
Som 40 ročný muž, mám osemročnú dcérku, rozvedený, s ex mám dieťa v striedavej starostlivosti. Podľa môjho subjektívneho názoru som vzdelaný, vraj dobre vyzerajúci a myslím že to nemám ani v hlave vymetené.
Priznám sa, že po rozvode som sa nechoval ako svätý a neodriekal som sa dámskej spoločnosti, priam naopak. Prízvukujem, že napriek tomu moja dcérka bola u mňa vždy na prvom mieste.
Ale... To čo sa stalo... Začiatkom roku som stretol jednu ženu, zaľúbili sme sa do seba, požiadal som ju o ruku, po polročnej známosti sme sa zobrali. Ona má 4 deti z predchádzajúceho manželstva. Začali sme všetci spolu žiť. Spočiatku všetko fajn, jej deti mi vôbec neprekážali, moja dcérka ju ľúbi ako matku. Problémy začali postupne. Neviem, či to je tým, že jej deti si na mňa zvykli a prestali si predo mnou dávať pozor, ale správajú sa k matke, mojej žene ako k obyčajnej slúžke. A tá komunikácia. Akoby im z nosa vypadla. Vraj sa k nej tak chovali vždy. Milujem ju, a táto komunikácia mi strašne vadí, neviem sa s tým vyrovnať. S jej deťmi som sa už pekne porozprával, navrieskal na nich, zákazy, prakticky všetko okrem nejakých faciek. Ale k tomu sa nechcem znížiť. A nie sú to moje deti. Spočiatku som ich tak síce bral, ale teraz ich postupne začínam nenávidieť. A manželka ma ani nepodporí. Síce im občas niečo zakáže, ale za hodinu trest zruší. Deti majú z jej trestov srandu. Pravdupovediac už ma to ubíja. Ako som povedal, milujem ju, ale obávam sa že kvôli jej deťom sa naše manželstvo rozpadne.
Už si začínam aj o nej myslieť že ma má z vypočítavosti, nie z úprimnej lásky. Čo sa týka aj prostredia ktoré je doma mi každý deň sľubuje že ma podporí aby sme mali zdravú domácnosť, ale vždy ostane iba pri sľuboch. A chce mať so mnou dieťa, ale neviem či ho chcem, či ju k tomu ženú tie pravé dôvody, alebo si ma s ním chce pripútať k sebe.
Ďakujem za Vaše názory.

daniellafinancia

Sme inštitúciou, ktorá poskytuje finančnú pomoc všetkým mimoriadnym ľuďom a potrebám peňazí, čestným ľuďom, ktorí skutočne potrebujú. Ponúkame úvery od roku 2000 do 7 000 000 €. Pre všetkých ich môžete kontaktovať v akejkoľvek dôvere v našom e-maile: daniellafinancia@gmail.com alebo whatsapp: 001-484-831-7681
daniellafinanzia.over-blog.com
Ďakujeme vám za pochopenie.

Rimidalv111

Ďakujem za všetky odpovede. Niektoré trochu tvrdé, ale viacmenej pravdivé. Trochu upresním. Nie, nie sme z Oravy. Už od študentských čias zijem v Bratislave, takže viac než 20 rokov . Čo sa týka toho ako sa k nej deti správajú, majú vraj taký vzor správania od svojho otca, ktorý sa k nej tak choval. A tie 4 deti sú pre mňa tiež nepochopiteľné. Vraj nikdy necitila lásku, oporu muža, ze si myslela že je to normálne. Vraj prvykrat zacala milovať až keď stretla mňa a spoznala ako dokáže milovať muž ženu. Ale mozno som obmedzený, no neviem pochopiť ako mohla mať viac detí s niekým, na kom videla že nie je dobrý manžel a otec. Mám to pochybné potešenie poznať ho a je to typický obmedzený zlý človek, ktorý myslí len na seba.

tweetie

Ja by som bola asi tiez podozrievava, ak by sa zena so 4 detmi chcela hned (resp. po polroku) pricucnut na chlapa a dokonca by uvazovala o dalsom dietati. Sice, ked chlapovi svihne v hlave, tak kludne opusti i 10 deti :), ale tiez myslim, ze ked si s predchadzajucim nechala najprv spravit 4 deti (predsa len - ak zena citi, ze po narodeni 1.dietata sa chlap zmenil a nejavi zaujem o rodinu, tak uz sa nehrnie do 2.dietata a nieto si nechat urobit 4 deti a potom bez problemov rozvod, tu by sa zena inak bila o manzelstvo, ved nejde ani tak o nu ako deti a ich biologickeho otca. A ano, mohlo tam byt hocico, ale zasa, ak by ju bil alebo nieco take, tak to by si asi nenechala spravit 4 deti, alebo snad hej?).

Ale kedze uz spolu zijete ako manzelsky par, tak tvoje myslienky a nazory na vychovu by si si mal vydiskutovat hlavne s manzelkou, s nou musis najst spolocnu cestu, ako na vase (teraz uz spolocne) deti :).

hehe1

nuz ta zena je chudera, co si nevie ani deti vychovat k ucte, od takej by som utekal, treba si s nou sadnut a povedat jej, ze pokial sa to nezlepsi, tak to nema vyznam, ale ak sa k nej tak spravali aj predtym velku sancu tomu nedavam, inac si makky, pretoze, keby zhuknem ja, tak sa poseru a posluchaju a v mojom dome by sa chovali s uctou....

Mdj

Deti su poriadny zaberak na vztah. Vychovavat deti je poriadna fuska. Treba si urcit priority. Co chcem a co ocakavam?! Ak sa to nebude riesit, mam pocit ze sa to bude medzi vami zhorsovat. Vidim ze ti zalezi na vztahu inac by si to neriesil. Drzim prsty.

Mesačný princ

Napísal som to práve preto, aby som poukázal nato, aké vzťahy si ľudia budujú a ty si mi to len potvrdila. Ak raz tvoríme rodinu, tak sa nedelí na ,,Ja a moje deti,, a ,,ty a tvoje deti,, ale na ,,NÁS a NAŠE DETI,,!!!

Ešteže si mi to takto napísala, viem ako to vníma spoločnosť, ale ak to takto vníma aj človek, ako ty, tak to je už o inom.
Najskôr začnem ignorovať ženy s deťmi. Akonáhle uvidím ženu s dieťaťom, tak sa mi rozsvieti kontrolka.

a_dr1a

Mesacny princ. On si vzal za manzelku ich matku. Ale deti si neadoptoval. Takze cudzie pravne v podstate su :D A vychovavat ich musi predovsetkym ich matka. Pripadne biologicky otec. On je a bude pre ne vzdy cudzi aj keby neviem aky dobry vztah mali. Moze byt pre nich autorita, kamarat priatel otcin ujo ai, ale vychovavat ich musi matka. On moze usmernovat radit pomahat. Ale ver, keby doslo na lamanie chleba - vykricia mu bud deti alebo jeho manzelka, ze nie su jeho, ze nema pravo, ze nech sa nestara, ze ze ze.
A k tym detom. Oki oki. To je vec nazoru. No vekovo je bud jeho vrstovnicka ci mladsia (ked uvazuju este o spolocnom) a 4deti v jej veku, vsak co ta zena odpracovala?? Akurat tak parila sa rodila a cerpala materske dovolenky s detmi. A este je aj rozvedena s tolkymi detmi?
Taketo zeny s tolkymi detmi sa len tak zo srandy nerozvadzaju. Je za tym nieco vazne. Pravda ak neziju kdesi na orave/vychode, tam je to asi "normalne", mat tolko deti. A nedajboze mat este spolocne dieta? Bola by jeho dcera, jej deti, a ich spolocne dieta. Velmi tazke aj ked nie nemozne. Ale pri jej style vychovy by to vsak neriskovala))

Mesačný princ

Ani s tým, že sú to ,,cudzie deti,, nesúhlasím - zabudol som.

Už to nie sú cudzie deti a tým pádom by sa podľa toho mali správať. A výchova je súčasťou vzťahu, v ktorom deti sú! Aj keď nie si biologický otec, máš plné právo ich vychovávať podľa seba!!!

Mesačný princ

a_dr1a - prepáč, ale to, že má nejaká žena 4 deti neznamená, že je nejaká vadná, alebo že sa dotyčný rozhodoval len rozkrokom.
Aj keď inak súhlasím so všetkým, čo si napísala :)