Sex na prvom rande

moonika

rob to co citis v srdieku, ale aj pocuvaj hlavu. ak v zivote budes robit veci len pre to aby si o tebe ini nemysleli zle potom ta uprimne lutujem.rob tak aby si sa za seba nehanbila

loly

Pusa na prvom randee...ttoo je takee,zee noo,je dobraa,ale ked s kazdym sa zriesi hned na prvom stretku,co mozem od nej ocakavat??...SEX na prvom rande?? :D:D..myslim,ze to ostane len pri tom prvom aa aj poslednom rande :)

majo69

Tak taketo nieco sami stalo predvcerom. Zoznamil som sa so zenskou, kukli sme u mna film a zrazu sme sexovali. Teraz mam tazke obavy co to je za zensku... Ak toto robi s kazdym (hoci tvrdi, ze nie) tak to nebude ktovie co :) Ale zaujimava experience (ja 21, ona 20)

lindaaaa

....hmm...ja som tak hrozne chcela jednoho chalana ze sme sa vyspali na 3.stretku...sice ja som ho do postele nechcela hned, ale prehovoril ma, chemia bola silna....vysledok????zachvilu som ho omrzela, onedlho mal dalsie... takze toto uz nespravim..lebo potom aj kazda tema o ktorej sme sa rozpravali bol len sex, sex a sex a dodnes o nom vlastne nic ine neviem....ked si chces len nezavazne uzivat tak to urob...

stasticko

To ale to by si nou aj bola. A ak je normalny, tak si to aj bude mysliet.Prepac, ale toto nikdy nepochopim.podla mna si vztah musi nieco prezit aby mohol pokrocit na sexualnu rovinu, a to je nemozne na prvom rande.Tot moj nazor!

fdghuyu

Tak myslet si to teda nemusi ze si slapka....Mne sa stalo nieco podobne na druhom stretnuti sme skoncili v posteli lebo ja som ho xcela dostat do postele ocividne aj on a sme spolu doteraz skoro rok a pol tak tazko povedat =)

zuzik 80

:o) ak budes mat sex na prvom rande, nemusi si on o tebe mysliet ze si slapka. Pravda vsak je ze nou budes. Prepac, ale myslim si ze nieje normalne mat sex tak zavcasu. Okrem toho je potom velmi mala pravdepodobnost ze ten vztah bude fungovat. Chalani si vazia baby ktore im nepovedia ano hned na zaciatku

ginngi

moze si zacat mysliet, a nemusi... takze... a ci sex na prvom rande..?? :) tazko powedat, to musis vediet ty ako sa citis, a vela zalezi aj od toho ako ste na tom vy dvaja, ci chcete, alebo nie... uvidis podla situacie...